Diverse

Serios, de mâine!

Stătea pe pat, bolnav şi cu ochii uscaţi. Părul albit de trecerea timpului îi era lipit de cap. Mâinile slabe ca două crengi de copac stăteau fără vlagă. Am ieşit cu ochii împăienjeniţi de acolo. Am mers acasă şi mi-am zis că mâine îi fac altă vizită. Mâine a trecut şi apoi…a venit un alt mâine. Zi după zi trecea şi mâine nu mai venea. Dar a venit altceva. Un telefon. A murit. Acum şi să fi vrut şi nu mai puteam merge mâine la el.

De atunci îmi tot promit că de mâine am să fiu altfel. De mâine am să citesc mai mult, am să am mai mult timp pentru mine. De mâine am să învăţ să cânt la chitara şi mâine am să-i spun cât de mult îl iubesc. Mâine am să fiu mai ordonată şi mai responsabilă. De mâine vreau să învăţ noi lucruri şi vreau să mă schimb. Dar de maine, zău! De mâine nu am să mai las să treacă timpul pe lângă mine. Mâine am să-i spun în faţă cu adevărat ce cred. De mâine mă apuc serios de cântat. De mâine nu am să mai spun că ”de mâine”. Dar…. dacă ”mâine” nu mai vine? Dacă tot ce mi-a mai rămas este astăzi? Doar ce-i în mână nu-i minciună nu?

Aşa că m-am hotărât! De AZI am să încep să citesc mai mult. Azi îţi spun ţie că niciodata nu am să mai am cea mai bună prietenă. Azi mă duc să-i spun cât de mult îl iubesc şi azi îmi sun amica să văd ce mai face! AZI nu am să mai fiu fata de mâine!

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

4 Comments

 • avatar image

  mariusbardan

  oct. 19, 2009

  Reply

  motivant articol. pe mine dorinta asta nu prea m-a tinut mai mult de cateva luni. incerc de acum sa revin la 'de azi' :)

 • avatar image

  vasi

  oct. 19, 2009

  Reply

  Ce poti face azi nu lasa pe maine ! Mai ales in ceea ce priveste sufletul si mantuirea noastra.Nu se poate sti daca va mai fi un maine ca sa ne intoarcem la Domnul! be blessed :)

 • avatar image

  conea

  oct. 19, 2009

  Reply

  a murit azi un prof fain de la faculta.... am sa citesc cursurile mai des, de maine...

 • avatar image

  rebeca

  dec. 01, 2009

  Reply

  imi place ce ai scris..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.