barbatilor

Sunt decis să realizez ceva în viaţă ca să fiu demn de tine.

560135_730651426947366_2055481650_n

Cuvinte pe care le spune un bărbat adevărat unei femei pe care o iubeşte, şi o vede prin ochii unui îndrăgostit.

Pentru că atunci când iubeşti, îl vezi pe celălalt aşa cum nu-l vede nimeni. Îi vezi calităţile prin lupă, dublate, şi defectele minuscule, ca de pe alt continent.

Pentru că atunci când alegi cu inima, aceasta mereu o să-ţi spună că ea merită cea mai bună variantă a ta.

Pentru că tu, ca bărbat, nu o să îi ceri ei să devină mai puţin ca să nu te simţi inferior, ci o să devii tu mai mult ca să o poţi face mândră de tine.

Pentru că ştii că ea oricum n-o să-ţi ceară nimic altceva decât pe tine, tocmai de aceea decizi să-i oferi totul.

Pentru că de câte ori o să o priveşti, o să-ţi dai seama că scoate la suprafaţă, din interiorul tău, lucruri frumoase pe care le credeai dispărute.

Pentru că ea, dacă te iubeşte cu adevărat, nu o să-ţi dea niciodată de înţeles că nu eşti demn de ea. Dar, prin tot ceea ce este şi va fi, mereu vei şti că ai lângă tine o femeie care merită mult.

Pentru că ea, când o să audă că-i spui asemenea cuvinte, o să plângă de fericire. O să se simtă iubită, specială, altfel…

Pentru că tu, când vei lupta şi o vei avea pe ea în gând ca motivaţie, vei câştiga negreşit. Iubirea mereu câştigă mai devreme sau mai târziu.

Pentru că iubirea mereu o să-ţi şoptească că ai lângă tine un om deosebit, special, altfel. Dacă nu vei simţi asta, atunci nu e iubire.

Citeste si:

barbatilor / special pentru voi

Bărbaților, câte ceva despre soțiile voastre!

Se vorbește puțin înspre mai deloc despre transformările emoționale și fizice prin care trece o femeie când devine mamă. Ce...

barbatilor

Bărbaţii de pe vremea tatălui meu

   Astăzi am discutat cu tatăl meu despre... bărbaţi. Era curios să ştie cum se mai comportă în ziua de astăzi băieţii. ...

5 Comments

 • avatar image

  Catalina Toma

  ian. 02, 2014

  Reply

  ,,Pentru că iubirea mereu o să-ţi şoptească că ai lângă tine un om deosebit, special, altfel. Dacă nu vei simţi asta, atunci nu e iubire." Adevar grait-ai. Daca nu ne simtim binecuvantati cu cel de langa noi, cu siguranta nu este iubire.

  • avatar image

   tibi

   ian. 07, 2014

   Reply

   Uneori suntem in varful gramezii dar noi scormonim... nici noi nu stim dupa ce. Binecuvantarile depasesc cu mult simtul nostru. Trebuie doar sa-l facem sa fie bun... cand primim binecuvantarea si nu cand o pierdem .

   • avatar image

    Alina

    ian. 07, 2014

    Reply

    Scormonim pentru că uneori nu vedem ce avem în faţa ochilor...sau în mână.

 • avatar image

  Natural

  ian. 06, 2014

  Reply

  Asa cum am promis, ai de la mine o nominalizare dar si o leapsa. Mi-ar placea sa citesc raspunsul la tine pe blog, printr-un articol, sau macar printr-un comentariu la leapsa. Spor lepsuitor!

 • avatar image

  Stefana

  apr. 08, 2015

  Reply

  Daca nu ramanem impreuna si atunci cand sunt momente dificile, atunci inseamna ca suntem unul pentru celalalt. Femeia trebuie sa fie stalpul si echilibrul in viata barbatului, iar barbatul trebuie sa fie umarul de care aceasta are nevoie mereu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.