Diverse

Suntem obosiţi!

Ne naştem obosiţi. Atât de obosiţi, încât după primul scâncet adormim. Când suntem copii ne plângem că am obosit să ne jucăm. Când mai creştem zi de zi repetăm că suntem obosiţi. Devenind adulţi… oboseala triumfă şi mai mult. Oboseala se citeşte pe feţele noastre şi în ochii noştrii. Avem priviri de oameni extenuaţi. Mergem ca un om care şi-a trăit viaţa până la maxim. Vorbim ca oameni care nu ar mai avea nimic de făcut pe Pământ. Trecem prin viaţă ca gâsca prin apă şi în final… pe patul de moarte respirăm sacadat şi desigur…extenuat. Trecem din viaţă cu veşnica figură şi bine-cunoscută: OBOSEALA! Suntem o specie obosită, un popor obosit şi mai mult… transmitem oboseala celor din jur prin fiecare por al nostru!

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

3 Comments

 • avatar image

  anonim

  ian. 06, 2010

  Reply

  Omul oboseste chiar si atunci cand sta, ce sa mai zic de oboseala care apare dupa o zi lunga de munca... Omul cand oboseste se odihneste si se trezeste la viata, dupa un timp iar oboseste. Oboseala si odihna fac parte din ciclul vietii omului, ne nastem odihniti si murim de oboseala. Asta e parerea mea.

  • avatar image

   capshunik

   ian. 06, 2010

   Reply

   ffff buna vorba ta. Mi-a placut: "Ne nastem odihniti si murim de oboseala" Bravo!

 • avatar image

  anonim pana cand?

  ian. 06, 2010

  Reply

  “Ne nastem odihniti si murim de oboseala” marca inregistrata :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.