ascuns in suflet

Un om care nu se descalţă, e un om pe picior de plecare.

ausgeflogen_by_neonpinki

 

Dacă un om îţi spune să n-ai aşteptări de la el, să fugi. Fugi cât te ţin picioarele. Pentru că acel om deja de la început e pregătit să dezamăgească sub protecţia acelui „ţi-am spus să…”.  Dacă un om nu vrea să definească ce sunteţi, du-te. Până şi străinii îşi primesc definiţia de „necunoscuţi”.

” Ţi-am spus să nu ai aşteptări de la mine. De ce doar eşti surprinsă acum? Nu eu sunt de vină, ci tu pentru că ai aceste aşteptări mari. Nu eu te-am pus să le ai. E vina mea că te aştepţi la mult suflet de la oameni? Nu. E a ta. Tu eşti cea naivă.

Nu ţi-am promis niciodată nimic. Nu ai ce să-mi reproşezi, pentru că eu nu ţi-am promis nimic. Nici că fac, nici că nu fac. Ba chiar am ţinut mereu să-ţi amintesc că eu nu promit. Şi n-am promis, vezi? Acum, dacă tu ţi-ai închipuit că acel „da” al meu a fost o promisiune, este din nou problema ta. Eu n-am promis.

N-am definit niciodată ce suntem. Ţi-am spus doar că eu nu definesc. De ce ai nevoie de un nume a ce suntem noi? Nu e suficient că suntem? Aaa, faptul că e mai comod pentru mine nedefiniţia asta a noastră, e doar o „pagubă” colaterală. ”

Omul care nu vrea să dea, nu vrea să ia, nu vrea să promită, nu vrea să spună, nu vrea să definească, nu vrea să se complice, e omul care e mereu pe picior de plecare şi îşi lasă portiţa deschisă, să o poată zbughi mai repede, fără să fie acuzat că o face. Doar… nu a spus niciodată că a venit să stea, nu?

Un om care nu-şi dă jos papucii când intră în inima ta, e un om care e pregătit deja să plece. El n-a venit să stea. A venit doar să viziteze. Să vadă cum e în vecini.  

 

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

3 Comments

 • avatar image

  Ionut

  sept. 07, 2015

  Reply

  Din pacate cam asta e realitatea. Fii fara grija, ca isi vor gasi nasul la un moment dat.

 • avatar image

  vali

  sept. 14, 2015

  Reply

  ""'avand doar o forma de vlavie, "dar punandui la indoiala" "puterea dragostei"... de astfel de oameni sa te departezi. ""'"

 • avatar image

  valy

  sept. 14, 2015

  Reply

  2 tim 3:5

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.