afla despre..

Ce să fac când nu răspunde medicul?

De câteva luni trăim într-o perioadă foarte incertă. Nu o dată mi s-a întâmplat să am nevoie să pun câteva întrebări unui medic și să nu răspundă nimeni. Îi înțeleg, sunt foarte aglomerați, obosiți și poate că la fel de confuzi ca noi. Ce să facem atunci când sunăm și nu răspunde nimeni și nu e o întrebare la care e nevoie să ne deplasăm până la un cabinet? Sau… poate că nici nu ne putem deplasa.

În primul rând, cred că este foarte important să avem încredere în medicul nostru de familie. Adică să simțim că ne putem baza pe el. Dacă nu e așa, poate că ar trebui să analizăm bine dacă chiar vrem să avem un astfel de medic.

În cel de-al doilea rând, aș dori să vă povestesc despre o aplicație prin intermediul căreia puteți contacta medici din mai multe domenii. Nu este indicat să îl consultăm pe dr. Google, ci să apelăm la o persoană cu studii și specialist. Tocmai de aceea au apărut și serviciile medicale la distanță, online. Platforma DOXTAR adună peste 100 de medici din 25 de domenii. Dar să vă spun experiența mea cu aceasta: aveam nevoie de opinia unui medic endocrinolog. Așadar, am downloadat aplicația din Google Play, mi-am scris datele acolo, am ales din lista de medici endocrinologi, am plătit consultația și i-am scris. A răspuns în maxim 1 oră, mi-a dat răspunsurile de care aveam nevoie și mai departe eu am decis, desigur bazat pe sfatul ei, dacă doresc să fac investigații mai multe sau nu.

Așadar, dacă ești curios sau ți se pare interesant, poți găsi aplicația în Google Store sau Apple Store.

Multă sănătate!

Citeste si:

afla despre..

Life done right!

RO: Cred că în ultimii ani am crescut mai mult ca niciodată! Nu știu dacă se datorează greutăților, sau faptului că am de...

afla despre.. / Diverse

Totul se petrece online?

Incertitudinea din jurul nostru îmi lasă fiori pe șira spinării. Văd în jurul meu zeci de oameni care trăiesc cu frica zile...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.