afla despre..

Alături de tine

Pentru cei care mă urmăresc mai îndeaproape, probabil știu că anul acesta am făcut foarte multe schimbări în viața mea. M-am mutat, împreună cu familia, înapoi în România. Am ales să locuim în București. Am părăsit Germania din mai multe motive, poate că le voi discuta în alt articol. Partea importantă este că nu a fost ușor deloc să facem atâtea schimbări într-un timp așa de scurt.

În luna iulie deja am și început să lucrez din nou în televiziune, cu mari emoții, deoarece după o pauză atât de mare, nu am știut dacă va fi ca mersul pe bicicletă sau nu. În plus, de data aceasta aveam lângă mine și un copil de 2 ani, pe care îmi doream să îl cresc eu și nu televizorul. Cred că mai am de lucru încă în a forma un echilibru perfect între a fi mamă și a fi realizatoare TV, însă îmi acord răbdare și timp.

Dar să vă povestesc despre noul proiect. Acesta se difuzează la A7TV și se numește ”Alături de tine”. Exact, așa am gândit și eu: ce bine mi se potrivește acest titlul. Să vă spun formatul? Veți vedea că mi se potrivește și mai bine! În cadrul emisiunii telespectatorii pot suna, pot pune întrebări, pot interveni în discuție și chiar pot veni ei cu propuneri de subiecte și invitați. Asta pentru că… emisiunea este cu și despre telespectator. Vreau să fiu ”alături de tine”, cel care mă urmărești.

Am întâlnit oameni atât de faini în cadrul emisiunii!! Am învățat așa de multe, iar pe lângă acest lucru, m-am bucurat enorm când am văzut că, așa ca de fiecare dată, comunitatea este alături de mine. Sunteți primii, voi, urmăritorii mei (dacă vă pot spune așa), care ați sărit cu interacțiune și întrebări. Vă mulțumesc pentru asta!

Dacă mi-ați cunoaște povestea în totalitate poate că ați înțelege mult mai multe, însă pe aceasta o las pentru o nouă carte! Până atunci, să știți că mă puteți întâlni în fiecare seară, de luni până joi, de la 19:30 până la 20:45 pe A7TV. Nu aveți televizor? Nu e nimic! Sunt și online, tot în direct, pe facebook și youtube. De la aceeași oră, desigur!

Citeste si:

afla despre..

Life done right!

RO: Cred că în ultimii ani am crescut mai mult ca niciodată! Nu știu dacă se datorează greutăților, sau faptului că am de...

afla despre..

Ce să fac când nu răspunde medicul?

De câteva luni trăim într-o perioadă foarte incertă. Nu o dată mi s-a întâmplat să am nevoie să pun câteva întreb...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.