special pentru voi

Astăzi? Mulţumesc:)

Vizite: 12670

Astăzi am decis să mulţumesc. Simplu, fără complicaţii, fără multe cuvinte. Am decis să mulţumesc pentru că de multe ori, am uitat să fac asta. Şi pentru că, uneori, cuvintele ne ajută să ne reamintim cât de importanţi suntem. Şi astăzi, am decis să fac o retrospectivă în viaţa mea şi să mulţumesc persoanelor care m-au ajutat să-mi formez caracterul. Persoanelor care au însemnat ceva. M-au încurajat, m-au sprijinit, unii din ei au stat în umbră şi au urmărit cum cresc. Şi s-au bucurat pentru mine. Ba chiar au stat şi m-au ascultat plângându-mă că nu am nici o persoană în viaţa mea în care să am încredere. Şi ei erau lângă mine. Prin urmare, astăzi este ziua numelor. A câtorva din ele.

Mulţumesc.

Mulţumesc părinţilor mei iubiţi, Mihai şi Elena. Mulţumesc fraţilor extraordinari, 9 la număr, fără mine: Mary, Mihai, Liviu, Doru, Danu, Lilli, Dana, Mihaela şi Ligia. Nu v-am spus des asta dar…contaţi enorm de mult pentru mine.

Mulţumesc Ionuţ Andrişan pentru că m-ai încurajat să scriu. O parte din ceea ce am ajuns astăzi, am ajuns datorită ţie. Mulţumesc Flavia Boca pentru prietenia necondiţionată pe care mi-ai acordat-o de-a lungul timpului. Ai fost o soră pentru mine. Mulţumesc Emanuel (Bau-Bau) pentru că de multe ori m-ai ascultat plângându-mă şi pentru că mereu ai fost sincer cu mine, indiferent de consecinţe. Astăzi îţi mulţumesc ţie, Corina Frunză (aşa-ţi place:D) pentru că ai fost şi eşti o prietenă extraordinară.  De multe ori, când a fost vorba să te descriu, am rămas fără cuvinte pentru că eşti mai presus de ce mi-am dorit. O prietenă sinceră. Andrei Coman, tu ai fost omul din spate. Omul care ai ascultat şi apoi ai spus cum stau lucrurile. Fără să mă menajezi, mi-ai spus purul adevăr. Mulţumesc. Doina Bejenaru, eşti o inspiraţie. Neluţu Mureşan, deşi nu ştii, m-ai învăţat că orice e posibil. Lupo (ştii de cine vorbesc:)) sunt o norocoasă că sunt prietenă cu tine. Mirela Schipor, mereu m-ai citit şi mi-ai spus o părere sinceră. Şi m-ai încurajat să continui prin aprecierea ta. Mirela Bodnar, mulţumesc pentru clipele în care ai fost alături de mine (îţi aminteşti, nu? când plângeam necontrolat:D). Anca Gherle, ştiu că la orice oră aş suna, te-ai ridica din pat şi ai veni să mă ajuţi. Şi astfel de persoane nu întâlneşti des. Ioana şi Bianca, mulţumesc pentru optimism. Alin Haiduc, mulţumesc. Adi, mulţumesc pentru că mi-ai amintit cât de pasionată sunt de fotografie. Mulţumesc Petrică Huţuleac pentru că m-ai iniţiat în domeniul televiziunii. Nu am uitat asta, să ştii. Şi mulţumesc vouă, cititorilor mei, nu aveţi idee cât de mult vă apreciez pe fiecare în parte.

Voi sunteţi mult mai mulţi, persoane care mi-au înfrumuseţat şi binecuvântat viaţa, dar eu doar am dat câteva nume. Poate nu v-am spus niciodată cât de importante sunteţi sau cât de recunoscătoare sunt. Aşa că astăzi am hotărât să fac doar asta: să mulţumesc.

 

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

httpv://www.youtube.com/watch?v=9SkUKkrelxQ

Citeste si:

special pentru voi

Dragă Românie…

Draga mea Românie.... Te-am iubit cu înverșunare încă de când am început să mă îndrăgostesc de cuvintele tale. În c...

Social / special pentru voi

Unde este dragostea?

În săptămâna care a trecut, i-am întrebat pe invitații mei din emisiunea pe care o prezint, ce consideră ei că le lipsesc ...

9 Comments

 • avatar image

  Iulia si Lavinia

  sept. 15, 2011

  Reply

  Nepoatelor nu ai pentru ce le multumi?Am citit pana la sfarsit si numai nu am dat de numele noastre:)))

  • avatar image

   Alina Ilioi

   sept. 15, 2011

   Reply

   Voi sunteţi incluse în familie dear. Chiar m-am gândit şi la voi în timp ce am scris articolul.

 • avatar image

  ionut andrisan

  sept. 15, 2011

  Reply

  :)

 • avatar image

  Doru D. Ilioi

  sept. 15, 2011

  Reply

  Ei surioara, faci ce faci si stii sa ni te faci tot mai draga:) God bless you! Sa continui sa stai aproape de Domnul! >:D<

 • avatar image

  mihaela

  sept. 15, 2011

  Reply

  si noi multumim Alina,de cand te-ai nascut te-am indragit cu toti,ai stiut sa-ti faci simtita prezenta,Domnul sa te binecuvinteze si sa stai alaturi de El.

 • avatar image

  Nelutu

  sept. 15, 2011

  Reply

  Ma bucur ca am aflat totusi :p Dar si mai mult ma bucur ca ai invatat ceva asa frumos de la mine. Astept sa te intorci acasa pentru detalii :) Multumeeeesc!

 • avatar image

  Ligi

  sept. 16, 2011

  Reply

  Cu placere...daca nu eram eu sa te duc la scoala pana la colt la str Stefan cel Mare, si sa iti dau carti sa citesti cine stie ce se Mai intampla....:)

 • avatar image

  marcel

  sept. 16, 2011

  Reply

  foarte frumos de a multumi oricarui lucru pentru care existi si oricarei persoane.. ar trebui sa incepem ziua dimineata numai in multumiri.. marcel

 • avatar image

  danamihai

  sept. 18, 2011

  Reply

  alina...draga mica noastra surioara familia va fi pentru totdeauna alaturi de tine,mai ales eu,nicidecum nu vei fi singura!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.