afla despre..

ATIPIC BEAUTY- Frumusetea e in tine!

17723_999347936744379_7071663282416110115_n

 Sufletul nostru isi cauta linistea si inima ne spune ca orice este posibil, atunci cand crezi cu toata forta ta. Iar Magda Coman, frumusetea in scaun rulant care a avut ideea acestui eveniment, stie cel mai bine acest lucru. Cea de-a cincea editie Atipic Beauty este cel mai bun exemplu in acest sens. Un eveniment devenit traditie, Gala Atipic Beauty demonstreaza an de an ca dizabilitatea nu este un motiv sa nu traiesti frumos si demnsi transmite un mesaj puternic: frumusetea e in noi, nu in aparente.

Realizata de Asociatia Open Your Heart, in parteneriat cu Acibadem Hospitals Group, acincea editie Atipic Beauty promite sa ofere publicului o seara de neuitat, incarcata de emotie si energie pozitiva. Un astfel de moment emotionant a fost cel care a facut-o pe Andreea Marin sa devina amfitrioana evenimentului.

 Cu sprijinul lui Alin Galatescu, cel care coordoneaza intregul eveniment, 12 manechine in scaun cu rotile vor defila alaturi de 12 persoane publice, purtand tinute realizate special pentru aceasta ocazie de 12 dintre cei mai buni designeri de la noi. Impreuna cu tinerele manechine, Lora, Anca Turcasiu, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Nico, Anca Lungu, Diana Bisinicu, Geanina Ilies, Cristina Siscanu Ionescu, Diana Bart, Maria Constantin si Iulia Zgripcea vor arata tuturor ca sta in puterea noastra sa transformam ideile preconcepute in credinte pozitive.

Si, pentru ca muzica este ca un balsam pentru suflet, evenimentul va fi intregit de douarecitaluri speciale. Alexandra Ungureanu & The dAdA si Ianna Novac vor darui publicului momente de neuitat, incarcate de emotie.

Cu mandrie va anunt ca alinailioi.ro este partener media si susinator a acestui proiect deja de 3 editii. Daca si tu crezi ca frumusetea e in fiecare dintre noi, te asteptam sa ne fii alaturi MIERCURI, 8 Aprilie, ora 19.30, la RIN Grand Hotel Bucuresti.

Citeste si:

afla despre..

Life done right!

RO: Cred că în ultimii ani am crescut mai mult ca niciodată! Nu știu dacă se datorează greutăților, sau faptului că am de...

afla despre..

Ce să fac când nu răspunde medicul?

De câteva luni trăim într-o perioadă foarte incertă. Nu o dată mi s-a întâmplat să am nevoie să pun câteva întreb...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.