special pentru voi

Cand rolurile s-au inversat

    scrisoare

     Astăzi îmi citeam mailurile şi mesajele primite de la voi, şi am realizat că de multe ori, rolurile se inversează. Voi deveniţi cei care scrieţi, iar eu cea care citeşte. Deşi răspund mai greu uneori, recunosc, să ştiţi că nu de puţine ori mi-aţi adus lacrimi în ochi sau un zâmbet pe buze. De fiecare dată când primesc câte un mail de la voi, îmi daţi putere să continui să scriu… şi să ignor răutăţile din jur.

       Iată că uneori rolurile se inversează: în loc să vă încurajez eu pe voi, voi mă încărcaţi cu energie şi dragoste. Mă bucur când primesc mailuri, mesaje, scrisori de la mare depărtare, sau mici gesturi care aduc mari bucurii. Ca semn de mulţumire, dar şi ca să mă laud cu voi, postez câteva din mesajele primite:

  •  „De ce sa iti scriu? Sa iti spun ca sunt momente in viata cand simti ca trebuie sa spui ceva si de cele mai multe ori nu ai curaj..eu acum am curajul sa iti spun sa nu te opresti..sa nu te opresti din scris. Asterne pe hartie tot, pentru ca lumea se va schimba doar daca noi, generatia secolului 21, aducem o schimbare in jur. De foarte multe ori cand ti-am citit articolele, am zambit si m-am regasit…ai un mare dar de la Dumnezeu: talentul…deci, te rog, sa il storci la maxim si sa continui pe drumul pe care pasesti, pentru ca inevitabil, sunt persoane ca mine carora le faci ziua mai frumoasa, mai clara si mai buna. Ar trebui sa auzi mii de „multumesc”, de la oamenii ce iti citesc articolele, insa astazi am curajul sa ti-l adresez eu!”

  • „Vai deci cand am citit ultima postare, aveam impresia ca imi vorbesti direct mie. m-am regasit in 99% din ceea ce ai zis. Multumesc!”

  • Buna Alina . Citesc si recitesc articolele tale si pot spune ca ma regasesc in foarte multe dintre ele. Chiar ai un dar special. Fii binecuvantata si succes pe mai departe !!

  • Buna seara! Stiu si am inteles ca prin ceea ce scrieti va referiti in general persoanelor de sex feminin,dar eu va citesc intotdeauna cu mare placere,si vreau sa va multumesc,pentru ca uneori m-ati ajutat sa inteleg mai bine anumite aspecte de viata. Va multumesc,si felicitari pentru ceea ce faceti!

  • Aduci zambete pe buze, dar uneori si lacrimi…Cat adevar ai pus in ultimul articol!Asta inseamna ca ai miscat ceva! Multumesc, Dumnezeu sa te foloseasca in continuare!

Citeste si:

special pentru voi

Prin ce te mai deosebești TU de RESTUL?

Săptămâna trecută am fost rugată de un cont creștin de pe Instagram să mă filmez 2-3 minute timp în care să transmit câ...

special pentru voi

De zeci de ori femeie

”Nu mi-ar plăcea să fiu femeie”, îmi aduc aminte de spusele unui verișor de-al meu. ”Păi ce viață aveți voi mă, câ...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.