barbatilor

Cel mai sigur drum către inima unei fete este să încetezi să te joci cu ea.

1526152_733756416636867_1306828448_n

 Femeia deşteaptă  recunoaşte de la distanţă jocurile. Şi după reguli, şi după jucător. Ea reacţionează în două feluri: se va retrage, sătulă de falsitate, sau te va bate la propriul tău joc, apoi se va retrage.

Poţi juca rolul bărbatului dezinteresat şi dur. Poţi chiar să-i faci ochi dulci, apoi să o ignori. Doar să ai în vedere că dacă joci sentimentele la ruleta rusească, aceasta e rotundă. La un moment dat, se opreşte şi la tine.

Cea care va aprecia jocurile tale, de cele mai multe ori  va juca şi ea până când se va plictisi, apoi te va lăsa cu terenul gol.

Poate că ai impresia că dacă eşti sincer, eşti dezarmat. Adevărul este că sinceritatea e arma celor puternici, pentru că nu mulţi îi pot face faţă.

Şi să ţii minte că în două moduri poţi să-ţi dai seama dacă ai cunoscut femeia inimii tale: ori când o întâlneşti, ori când o pierzi.

Iar atunci, vei dori ca ea să te aleagă pentru tine, nu pentru jocurile tale. Vei dori să o cucereşti, nu să o câştigi ca pe un premiu. Vei simţi că ea e aceea căreia poţi să-i spui orice, fără să-ţi fie frică de reacţia ei, şi atunci vei şti că orice joc e în zadar.

 Vei şti că cel mai sigur drum către inima unei fete, a acelei fete, e să abandonezi jocurile. Vei realiza că dacă vrei să câştigi jocul iubirii, ar trebui să te opreşti din joacă.

Citeste si:

barbatilor / special pentru voi

Bărbaților, câte ceva despre soțiile voastre!

Se vorbește puțin înspre mai deloc despre transformările emoționale și fizice prin care trece o femeie când devine mamă. Ce...

barbatilor

Bărbaţii de pe vremea tatălui meu

   Astăzi am discutat cu tatăl meu despre... bărbaţi. Era curios să ştie cum se mai comportă în ziua de astăzi băieţii. ...

1 Comment

  • avatar image

    adriandvele

    dec. 28, 2013

    Reply

    Eu zic că nici o un băiat nu se poate juca cu o fată care nu doreşte să se joace:).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.