special pentru voi

Concurs articole!

Vizite: 38046

Ai talent la scris? Vrei să te afirmi şi ca ceilalţi să ştie de ce eşti în stare? Alege subiectul care te pasionează cel mai mult, trimite-mi articolul pe alinutza_lenus@yahoo.com până în data de 30 aprilie, eu îl voi posta pe facebook, iar cel cu cele mai multe like-uri va fi postat pe site. Mai mult, va avea ocazia să posteze săptămânal câte un articol pe site, timp de o lună. Multă inspiraţie şi nu lăsa pe nimeni să-ţi spună că nu se poate. Nu uita, este un început pentru toate! Tu când vei începe?

 

Imagine preluată de pe: www.worldit.info

Citeste si:

special pentru voi

Dragă Românie…

Draga mea Românie.... Te-am iubit cu înverșunare încă de când am început să mă îndrăgostesc de cuvintele tale. În c...

Social / special pentru voi

Unde este dragostea?

În săptămâna care a trecut, i-am întrebat pe invitații mei din emisiunea pe care o prezint, ce consideră ei că le lipsesc ...

2 Comments

 • avatar image

  kassak

  apr. 18, 2011

  Reply

  Chiar azi am avut o discutie cu cineva legat de concursurile cu like. Sunt considerate ca fiind transparente, dar eu unu nu le vad asa. Problema este ca toti spammeri se aduna cu bucurie in suflet ca au mai gasit un motiv de mass.

  • avatar image

   Alina Ilioi

   apr. 18, 2011

   Reply

   Adevărul este că eu urăsc massurile. De asta sper din toată inima că acest concurs va fi corect, adică se va da like DOAR dacă îi va plăcea persoanei respective ceea ce citeşte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.