special pentru voi

Concurs de aniversare!

Vizite: 6326

Concurs Spuneam că acum o săptămână am făcu doi ani de www.alinailioi.ro. A sosit momentul să sărbătorim, nu-i aşa? Ei bine, iată că vin încărcată de premii frumoase. Tu nu trebuie decât să te gândeşti la citatul/fraza ta preferată pe care ai citit-o în unul din articolele mele, să o postezi pe pagina de facebook a siteului, Gânduri Ascunse şi să adunci cât mai multe likeuri şi share-uri. Citatul poate fi sub formă de text sau fotografie, aceasta rămâne la alegerea ta.

 

 

 

Ce poţi câştiga? Păi dacă până pe data de 20 februarie tu aduni cele mai multe like-uri şi share-uri, atunci câştigi produse cosmetice numai bune pentru venirea primăverii:  un cleanser, un ser de faţă , o cremă de zi şi una de ochi, toate acestea oferite de firma La Duchesse.   Produse bune, de calitate, aduse tocmai din Israel.

DL Aqua Gel Cleansing Rince

 

 

DC Firming Face Serum - jar

 


DL Restorative Eye Cream - jar

DL Active Day Cream SPF 15 - jar

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă ajungi să fii pe locul doi, atunci Cristina de la KRISS’design a făcut special pentru tine două accesorii superbe: un guler pe care poţi să îl combini în diferite moduri şi o cordeluţă sau chiar un accesoriu pentru gât.

603024_531036340262122_1491474678_n543792_531036316928791_1026208155_n

Citeste si:

special pentru voi

Dragă Românie…

Draga mea Românie.... Te-am iubit cu înverșunare încă de când am început să mă îndrăgostesc de cuvintele tale. În c...

Social / special pentru voi

Unde este dragostea?

În săptămâna care a trecut, i-am întrebat pe invitații mei din emisiunea pe care o prezint, ce consideră ei că le lipsesc ...

2 Comments

 • avatar image

  Catalin

  feb. 11, 2013

  Reply

  Aham , deci ai facut doi anisori Alino...iti uram multi inainte! Dar concurs cu castiguri de fete cand? , ca mai sunt si oameni neinsurati pe aici.

  • avatar image

   Alina

   feb. 13, 2013

   Reply

   :)) Hehe. Fetele nu se câştigă la astfel de concursuri. Fetele se câştigă prin gesturi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.