Interviuri

Interviu cu Florentin Dumitru, Nana Falemi şi Iulian Miu

noco

 

Nu de puţine ori am auzit bărbaţi referindu-se la cei trei: Florentin Dumitru, Nana Falemi şi Iulian Miu ca la „idolii adolescenţei mele”. Cel puţin pe măcar unul dintre ei îi cunoaşteţi.

Am discutat puţin cu ei despre ceea ce fac în prezent, despre situaţia fotbalului românesc, cât şi despre Steaua. Desigur, fiecare în parte a transmis câte un mesaj către mult iubita echipă Steaua.

Florentin Dumitru a jucat la Steaua şi la echipa naţională a României. A purtat după el denumirea de „Micul Beckham”, datorită înălţimii sale, dar şi a talentului extraordinar cu care a încântat mii de români. Acum câţiva ani a decis să-şi pună ghetele deoparte, şi să se orienteze spre alt domeniu. E fericit, mulţumit cu ce face şi m-a impresionat cu modestia şi prietenia de care a dat dovadă.

Nana Falemi, fotbalist român de origine cameruneză, a jucat şi el la Steaua, dar şi la echipa naţională a Camerunului. Speră ca în viitorul apropiat încă să mai contribuie la evoluţia fotbalului românesc, ca antrenor. Cu drag, acesta a vorbit despre stelele pe care le-a adunat Steaua de-a lungul timpului, şi a transmis un mesaj din inimă, jucătorilor stelişti din prezent.

 

Iulian Miu de asemenea a jucat la Steaua şi la naţionala României, dar şi în Turcia, la Bursaspor. În prezent este analist sportiv la Dolce.

 

 

Operator: Oana Sandu

Video edit: Ovidiu Duţă

Citeste si:

Interviuri / Social

Magda Coman: „Despărţirile sunt grele şi dureroase, însă cred în Dumnezeu, şi voi trece peste această periodă, iar într-o zi voi zâmbi din nou.”

Vă amintiţi de Magda Coman. Anul trecut am realizat un interviu cu ea, pe care îl puteţi reciti aici, despre viaţa ei şi despre...

Interviuri / Social

Adele Chirică: „Există vreun termometru de măsurat fericirea?”

" - Mami, te iubesc mult, tu eşti inima mea. Şi te iubesc toată ziua, mami. Toată te iubesc. Hai, nu fi supărată. "  sunt cuv...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.