special pentru voi

Profilul unui suflet frumos

Vizite: 13503

    Aleg să scriu astăzi despre ea pentru că m-ar mustra conştiinţa dacă nu aş face-o. Încă de când m-am întors de la Bucureşti, ştiu şi sunt convinsă că am întâlnit acolo o femeie puternică, o femeie cum rar întâlneşti.

   Pe Ana Maria, ironic, am cunoscut-o pe facebook. A lăsat un comentariu la unul din articolele scrise de mine şi uite aşa a început totul. Am realizat că gândim la fel şi că amândouă ne dorim o lume mai bună, o lume în care cuţitele să stea unde le este locul şi gunoiul din pubelă să rămână unde trebuie să rămână. Ne-a adus aproape dorinţa noastră de a întâlni o dragoste pură, o dragoste căreia să ne dedicăm trup şi suflet… şi ne-a mai adus împreună credinţa noastră în Dumnezeu. Mai mult, pasiunea noastră pentru jurnalism, cât şi faptul că lucrăm amândouă în presă, nu a făcut decât să ne apropie, deşi ea lucrează la Realitatea şi eu la Antena 1.

  În ciuda faptului că este o fată foarte frumoasă, Ana niciodată nu a lăsat impresia că asta este ceea ce o defineşte. Dincolo de aspectul fizic, dacă o vei cunoaşte mai de aproape, vei găsi un suflet cald şi mare, care se strânge de durere atunci când vede ură şi răutate în jurul lui. „Eu mă tot mir de răutatea oamenilor, Alina” îmi povestea ea pe o bancă din Parcul Cişmigiu. Am petrecut împreună puţin timp, dar parcă ne-am cunoscut de o viaţă. Este o fiinţă caldă, modestă şi luptătoare. A trecut prin multe în viaţă, dar asta nu a oprit-o. Din contră, a determinat-o să meargă înainte cu tot avântul. Da, dacă ar fi să dau un exemplu de persoană frumoasă atât la chip, cât şi la suflet, aş da-o drept exemplu pe Ana Maria Gagea:)

Citeste si:

special pentru voi

Dragă Românie…

Draga mea Românie.... Te-am iubit cu înverșunare încă de când am început să mă îndrăgostesc de cuvintele tale. În c...

Social / special pentru voi

Unde este dragostea?

În săptămâna care a trecut, i-am întrebat pe invitații mei din emisiunea pe care o prezint, ce consideră ei că le lipsesc ...

4 Comments

 • avatar image

  Flo

  mai 13, 2012

  Reply

  Soarele si luna :):)

 • avatar image

  ana maria artasov

  ian. 07, 2015

  Reply

  interesanta poveste...Ana Maria Gagea a terminat jurnalismul chiar daca in anii de liceu ea nu stia sa scrie corect romaneste...uneori e valabila zicala: prost sa fii noroc sa ai ;)

  • avatar image

   GOLEA TITI MARIAN

   nov. 29, 2015

   Reply

   :)) ... vezi ca ma copiezi ... eu am fost primul care i-a zis ca nu stie sa scrie corect romaneste... de fapt nu stia nici macar o descriere sa-si faca ;)

 • avatar image

  Vecinul de la 2

  mart. 30, 2015

  Reply

  Faptul ca in scoala sau in liceu avea anumite deficiente nu inseamna ca nu a putut progresa si termina o facultate. Din cate tin minte nu prea te deranja chestia asta si erai mai mereu in preajma ei. Tu ce ai terminat?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.