special pentru voi

The Woman este ACEA femeie care ştie ce vrea!

THE WOMAN 2015 _ new

Pe una din cele mai bune prietene ale mele am cunoscut-o la o conferinţă pentru femei. După câteva cuvinte schimbate, am realizat că am făcut un click pe tărâmul prieteniei şi că gândim la fel. Ea este designer vestimentar, eu lucram pe atunci în televiziune. Amândouă eram artiste, în aria noastră de expertiză.

Tocmai de aceea, de câte ori are loc evenimentul The Woman, îmi apare un zâmbet melancolic pe faţă. Am rămas cu amintiri frumoase de la acea ediţie, şi am cunoscut acolo femei extraordinare, cu care încă păstrez legătura. Femei de business, femei care îşi doresc să schimbe ceva în această lume, prin munca lor şi prin talentul dăruit de Dumnezeu. Şi pe lângă socializare, am învăţat şi lucruri care m-au învăţat în viaţa de zi cu zi, dar şi în cariera mea. Pentru că da, este important, ca femei, să fim unite şi să ne împărtăşim cunoştinţele.

Iată de ce aştept cu nerăbdare ediţia a IV a a conferinţei The Woman, care va avea loc pe 6 martie în Cluj-Napoca, la care voi participa şi eu în calitate de blogger partener. O să-mi revăd o parte din prietene, o să pot să-mi fac cunoştinţe noi şi o să am ocazia să stau în prezenţa unor femei de succes, de la care am ce învăţa!

the-woman-blogger-oficial-300x300px-blue

The Woman nu mai este doar eveniment organizat în Cluj Napoca, este un eveniment național care va fi transmis live pentru prima oară.

Toate cele zece femei invitate ca şi vorbitoare pe scena The Woman sunt femei de afaceri ale pieței autohtone, care fie conduc corporaţii internaţionale, fie produc branduri româneşti, sau lucrează şi se implică în proiectele care le pasionează.


Patru dintre invitatele conferinţei sunt: Patrizia Paglieri, Doina Costache (Google), Cornelia Nicolae (Stefanel) si Alexandra Stoica (DAS Engineering) , urmand ca pe pagina de Facebook al evenimentului să descoperiţi şi restul invitatelor. 

Programul evenimentului îl poţi vedea aici.

Cui se adresează ‘The Woman’?

Peste 300 de femei de afaceri, CEO şi femei în poziţii de management în cadrul unor companii, freelancerii, jurnaliști şi bloggeri participă în cadrul evenimentului.
Accesul bărbaților este permis, ba chiar încurajat.

Cum mă înscriu? 

Intră la secțiunea înscrieri si completeaza formularul. De îndată ce va fi primit formularul, vei fi contactat pentru confirmare.

Ne vedem vineri, 6 martie de la ora  10:30 la Grand Hotel Italia, şi abia aştept să vă cunosc! 

the woman

Citeste si:

special pentru voi

Prin ce te mai deosebești TU de RESTUL?

Săptămâna trecută am fost rugată de un cont creștin de pe Instagram să mă filmez 2-3 minute timp în care să transmit câ...

special pentru voi

De zeci de ori femeie

”Nu mi-ar plăcea să fiu femeie”, îmi aduc aminte de spusele unui verișor de-al meu. ”Păi ce viață aveți voi mă, câ...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.