Social / special pentru voi

Viitorul aparţine copiilor! Să-l facem mai bun pentru ei.

           creativitate_copii  „Viitorul aparţine copiilor! Să-l facem mai bun pentru ei.” Aceasta este deviza Clinicii de Pediatrie I din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Pentru Copii din Cluj-Napoca, dar şi a noastră, a celor care în data de 14 mai, începând cu ora 19:00 vom fi la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, la un concert caritabil, cu scopul strângerii de fonduri pentru copii şi Clinica de Pediatrie I.

        Majoritatea celor care aleg să se implice sufleteşte şi nu numai, sunt tineri şi doritori să facă lumea măcar un pic mai frumoasă. De ce am acceptat să prezint acest eveniment? Pentru că vreau să cred că chiar şi cu un gest, lumea se face mai bună şi mai frumoasă. Mai mult decât atât, în momentul în care am păşit pe holul clinicii, mi-am dat seama că vreau din toată inima să mă implic, că noi ca şi comunitate putem să facem ceea ce un sistem nu face de ani buni. De asemenea, mai cred cu tărie că dacă vrei să schimbi ceva, nu ajunge doar să constaţi o problemă, ci să contribui la rezolvarea ei. În zadar observi că săracele mame care-şi internează copiii în Clinica de Pediatrie I, stau şi dorm covrig lângă micuţii lor, că pe hol gresia aceea albă îţi creează depresie, că în ambulatoriu e frig sau că nu sunt îndeajunşi aerosoli. Tocmai de aceea, ca să nu fie în zadar, trebuie să acţionezi.

      Nu vreau să dau numele nici unui cântăreţ care va fi pe scenă marţi seara, pentru că doresc ca TU să-ţi iei bilet şi să vii pentru copii şi pentru că vrei să ajuţi la reabilitarea, într-o mică sau mai mare măsură, a Clinicii de Pediatrie I. Mai apoi, dacă nu-ţi place cine cântă, poţi să pleci, dar măcar ştii că ţi-ai îndeplinit scopul pentru acea seară. Personal sunt dezamăgită de Sistemul Sanitar din România, dar măcar ştiu că am întâlnit medici de calitate care se străduiesc să-şi facă profesia. Viitorul aparţine copiilor! Hai şi tu marţi, 14 mai, pentru a-l face mai bun pentru ei.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Studenților sau la tel. 0757 80 24 14, prețul lor variind între 10 și 40 de lei.

Imagine preluată de pe: decorelooking.blogspot.com

Citeste si:

special pentru voi

Prin ce te mai deosebești TU de RESTUL?

Săptămâna trecută am fost rugată de un cont creștin de pe Instagram să mă filmez 2-3 minute timp în care să transmit câ...

Diverse / Social

Și Suceava mea?!

M-am născut, am crescut și am trăit o mare parte din viață în Rădăuți, județul Suceava. Părinții mei, familia mea, pri...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.