ascuns in suflet

7 zile de cură de detoxifiere a sufletului

  pray

    Uneori e nevoie să luăm o pauză, ca să ne regăsim. Câteodată simţim nevoia să ne desprindem de tot ce ne înconjoară şi să ne axăm doar pe noi şi pe sufletul nostru. Obosim, şi asta pentru că uneori alergăm mai tare decât ar trebui. Ajunşi în vârf, nu mai putem păstra ritmul, dar nu din cauza oboselii, ci din cauza piedicelor care ni se tot pun. La un moment dat simţim că tot ce ne înconjoară e superficial, că relaţiile sunt doar de suprafaţă, zâmbetele pe care le primim sunt false, cuvintele spuse nu sunt adevărate. Privim în jur şi ne dăm seama că lumea nu e aşa cum ar trebui să fie… Şi atunci, trebuie să facem ceva.

   De aceea, am hotărât ca timp de o săptămână să iau o pauză. Cine mă citeşte, îşi dă seama că aveam nevoie de aşa ceva. Vreau ca 7 zile să-mi închid telefonul, să las laptopul undeva într-un colţ, să uit că există internet şi să plec undeva la poalele munţilor. Asta şi voi face, din această seară. Dacă iau ceva cu mine, aceea e Sfânta Scriptură. Fiecare om trebuie să facă o călătorie ca să ajungă la el, iar eu cred că în aceste 7 zile voi străbate drumul din nou către mine.

    Când mă voi reîntoarce, voi scrie experienţele pe care le-am avut. Vă voi povesti cum este să fii deconectat de lume, de noutăţi, de tehnologia asta modernă. Până ne reauzim, nu uitaţi să aveţi grijă de sufletul vostru, să vă odihniţi inimile şi să încercaţi să faceţi doar bine. Atât vouă cât şi celorlalţi.

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

6 Comments

 • avatar image

  David

  aug. 11, 2013

  Reply

  Alina saptamana care urmeaza faci prezentari live in direct si exclusivitate :)

  • avatar image

   Alina

   aug. 11, 2013

   Reply

   Despre ce vorbeşti, David?

 • avatar image

  Pato Basil

  aug. 11, 2013

  Reply

  asta am sa fac si eu de weekedul viitor o saptamana...ma deconectez de tot ce inseamna modernitate :), o sa-mi iau camera foto si o sa cutreier dealuri.

  • avatar image

   Alina

   aug. 20, 2013

   Reply

   Bine faci! Aştept să-mi povesteşti:)

 • avatar image

  amalia

  aug. 12, 2013

  Reply

  ...un sentiment dornic ce il port si eu in inima mea....imi doresc o izolare de lume, de tot ce ma inconjoara.Valurile,furtunile,ploile au fost prea abundente iar sufletul meu a cedat credintei ,a neincredereii, a nesperantei...e greu...e greu cind nu gasesti acel loc, acel refugiu deoarece izolarea mea e prea aspra sa pot fugi, e ca si cum asi fi inchisa pe veci si supusa acestui blestem...Iti doresc o saptamina de usurare, de refacere si o intoarcere cu multa putere si credinta

  • avatar image

   Alina

   aug. 20, 2013

   Reply

   Amalia, dacă ai nevoie să vorbeşti cu cineva despre problemele tale, eu sunt aici. Îmi poţi scrie un mail şi povestim cu toată plăcerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.