special pentru voi

Adevărata Sărbătoare trebuie să fie în interior, nu doar în exterior. Sărbători fericite!

Vizite: 6853

christmas_lights__by_NurNurIch

Pentru o clipă lasă deoparte toate lucrurile care te distrag de la ce e cu adevărat important, şi fă linişte. Fă linişte în interiorul tău, pentru că acolo ar trebui să fie manifestată această Sărbătoare, în primul rând. Dă crengile de la brad într-o parte, pune cadourile lângă tine şi ignoră zecile de luminiţe care dansează. Închide ochii şi încearcă să vezi Sărbătoarea de acolo, din lăuntru.

     Uită pentru un moment de tot, şi inspiră adânc. Mai inspiră încă o dată, pentru că uneori drumul până în lăuntru tău poate fi necunoscut. Cum poate fi altfel, dacă păşeşti atât de rar pe el? Dar, îndrăzneşte! Îndrăzneşte să păşeşti acolo, chiar dacă la început poate că o să ţi se pară pustiu şi gol în interior. Ciudat, ţi-ai împodobit casa şi bradul, dar în carapacea inimii ai uitat să pui măcar un preş de „bun venit” Mântuitorului. 

   Caută acea Luminiţă care contează cu adevărat. Caută acea mireasmă de pace, pentru că aroma principală a Crăciunului nu este aceea de portocale şi de prăjituri proaspăt scoase din cuptor. Aroma este aceea de Copil Nou-Născut, într-o iesle.

    În zadar  te îmbraci frumos şi te dichiseşti de Sărbătoare, dacă sufletul tău este în zdrenţe. Nu-ţi îmbrăca exteriorul, pentru ca interiorul să-l laşi gol.

    Acum deschide ochii. Sper să vezi această Sărbătoare într-o lumină diferită, care reflectă din sufletul tău.

   Sărbători pline de pace!

Imagine preluată de pe: http://nurnurich.deviantart.com/

Citeste si:

special pentru voi

Dragă Românie…

Draga mea Românie.... Te-am iubit cu înverșunare încă de când am început să mă îndrăgostesc de cuvintele tale. În c...

Social / special pentru voi

Unde este dragostea?

În săptămâna care a trecut, i-am întrebat pe invitații mei din emisiunea pe care o prezint, ce consideră ei că le lipsesc ...

1 Comment

  • avatar image

    valentin

    dec. 27, 2013

    Reply

    uni oameni sarbatoresc(din interior spre exterior)....... altii ar vrea sa sarbatoreasca (dar incearca din exterior in interior)....... nu toti stiu de sarbatoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.