Diverse

Andreea Esca la mine pe blog!

      esca   Sunt de părere că în viaţă lucrurile care trebuie să ţi se întâmple, se vor întâmpla la un moment dat. Bineînţeles, vei avea obstacole, oameni care vor sta în calea visului tău, şi de cele mai multe ori, tu vei fi cea mai mare piedică pe drumul tău. Vei avea momente în care vei simţi că totul merge prost şi că vrei să renunţi. Vei avea clipe în care lucrurile bune par să vină de la sine, dar tu nu te vei putea bucura pentru că te vei gândi când vor lua sfârşit. Vor fi perioade în care vei plânge, fiind pe cale să renunţi, şi vor fi momente în care vei zâmbi, plin de încredere şi speranţă.

     Ieri am fost invitată de către un prieten, să particip la deschiderea magazinului D&G din Marriot, Bucureşti. Ajunsă acolo, după ce mi-am „clătit” ochii cu hăinuţele lor şi am fotografiat câteva poşete, am stat de vorbă cu oamenii din jurul meu, iar la un moment dat mi-am dorit să plec, dar am mai rămas jumătate de oră. Jumătatea de oră care mi-a confirmat că în viaţă nimic nu e întâmplător. Printre mulţimea de oameni am zărit-o pe Andreea Esca, jurnalista pe care am luat-o drept model atunci când lucram la 17 ani ca şi crainică. Purta o frumoasă ie, şi arăta impecabil, aşa cum ne-a obişnuit. Mi-a lăsat o impresie plăcută, fiind o persoană cu picioarele pe pământ, modestă şi prietenoasă. Am schimbat câteva vorbe, cărţi de vizită şi ne-am despărţit, promiţându-ne că ne reîntâlnim aici, pe blog. Da, Andreea Esca îmi va citi blogul! De ce sunt încântată? Pentru că e o jurnalistă pe care o respect, îi apreciez munca şi o privesc cu admiraţie. Ce v-am spus eu? Lucrurile care trebuie să ţi se întâmple, se vor întâmpla. Ca din senin vei descoperi că eşti omul potrivit la momentul potrivit.

     Pe lângă Andreea, l-am remarcat în mod special pe croitorul magazinului. Avea un halat alb şi un metru care atârna pe după gât. A început să coase de mic copil, primul lucru pe care l-a modificat fiind o pereche de blugi pe care a primit-o în dar. De aici până la a câştiga la fel de mult ca tatăl lui, la doar vârsta de 17 ani, a fost doar un pas. Mai exact, câteva luni. Şi-a făcut din asta un mod de viaţă, o pasiune, iar astăzi e declarat oficial croitorul magazinului Dolce & Gabbana.

          Aşadar, nu vă îngrijoraţi. Drumul pe care trebuie să-l parcurgeţi e al vostru, şi indiferent de obstacole, veţi descoperi  că sunteţi îndeajuns de puternici să le treceţi şi să ajungeţi acolo unde e locul vostru!

poză (1)

Prima imagine preluată de pe: http://www.protvmagazin.ro/

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

4 Comments

 • avatar image

  doa

  dec. 12, 2013

  Reply

  întradevar oamenii simplii pot fii luaţi ca model,deoarece pot fi abordaţi. cei ce traiesc în umanitate.

  • avatar image

   Alina

   dec. 31, 2013

   Reply

   Aşa e.

 • avatar image

  laurentiu

  ian. 13, 2014

  Reply

  Intamplator sau nu,am citit acest articol si m-am vazut prezentat intr-o postura onoranta.Multumesc Alina,si imi pare rau ca nu ti-am putut oferi o poveste extraordinara asa cum poate te-ai fi asteptat,dar asta a fost realitatea.Pentru mine este extraordinar faptul ca Dumnezeu ma ajutat sa invat aceasta meserie.

  • avatar image

   Alina

   ian. 13, 2014

   Reply

   Domnule Laurenţiu, este o onoare că îmi citiţi blogul! Mi-aţi oferit o prezenţă extraordinară, însoţită de o poveste de viaţă încântătoare:) A fost o deosebită plăcere să vă cunosc!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.