ascuns in suflet

Aşa de mult ţi-aş scrie!

little-journalist

Ţi-aş scrie pentru că tăcerea asta apăsătoare îmi umple camera, viaţa, universul şi mă apasă şi pe mine.

Ţi-aş scrie pentru că somnul nu mai e somn, iar noaptea număr stelele care tot apar şi dispar. Până şi ele dorm, numai eu nu.

Ţi-aş scrie pentru că în mintea mea sunt zeci de gânduri care aleargă ca la un maraton interminabil, în care premiul încă nu e bine definit.

Ţi-aş scrie pentru că oricum, toate ideile mele deja complotează şi fac ce fac, şi tot într-un mesaj pentru tine se formează.

Ţi-aş scrie pentru că doar când vorbesc cu tine simt cum aproape toate lucrurile capătă sens şi deja trăiesc într-o lume mai bună, mult mai bună, în care eşti şi tu.

Ţi-aş scrie pentru că ori de câte ori mă aşez la calculator, mintea mea, degetele mele aleargă către tine, ca obişnuinţa cu care-mi beau cafeaua dimineaţa. Să fii devenit o dependenţă?

Ţi-aş scrie pentru că citind despre atâtea necazuri, despre prăbuşiri de avioane şi vieţi terminate, mă apucă o frică grozavă de a nu pierde ce cu greu am găsit. Pe tine!

Ţi-aş povesti despre ziua mea, despre acel copil zglobiu şi despre întâmplarea amuzantă de pe stradă. Aş şti că împărtăşind aceste momente cu tine, sunt dublate în fericirea lor, şi devin mai speciale decât erau.

Ţi-aş mai spune şi despre mâncarea fără gust pe care mă chinui să o înghit, doar pentru că ţi-am promis că voi mânca. Despre ploaia de afară care îmi ştie starea sufletului ca pe o prognoză. Despre melodia pe care mi-ai trimis-o şi o ascult pe repeat, abuzând de buton şi de vecinii sătui de Vescan.

Am zeci de motive să nu-ţi scriu, dar îmi e de ajuns doar unul pentru a-ţi scrie.

 Ţi-aş scrie dacă aş şti ce să-ţi spun!

Dar nu-ţi scriu, pentru că ştiu ce e în sufletul tău, pentru că ştiu că ai un război pe care-l dai cu tine, şi e războiul tău, în care trebuie să lupţi de această dată singur.

P.S. Mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi mă vor vota la secţiunea 8, categoria CEL MAI BUN BLOG, http://www.radardemedia.ro/pagina-de-vot-premiile-radar-de-media-editia-primavara-2014/

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

14 Comments

 • avatar image

  M.B Alex

  ian. 21, 2014

  Reply

  Frumos scris Alina. Ești specială. ”Ţi-aş scrie pentru că doar când vorbesc cu tine simt cum aproape toate lucrurile capătă sens şi deja trăiesc într-o lume mai bună, mult mai bună, în care eşti şi tu.”....Fără alte cuvinte :)

  • avatar image

   Alina

   ian. 21, 2014

   Reply

   Mulţumesc frumos, Alex :)

 • avatar image

  Adriana

  ian. 21, 2014

  Reply

  Draga Alina tare te-as vota dar nu reusesc...poate ma ghidezi putin;)

  • avatar image

   Alina

   ian. 21, 2014

   Reply

   Dai click pe link-ul acela, mergi la secţiunea 8, unde scrie CEL MAI BUN BLOG, şi jos...printre ultimile puse, e al meu. Bifezi, şi dai VOTE. Mulţumesc! :*

 • avatar image

  Alex

  ian. 21, 2014

  Reply

  Poate ca tocmai faptul ca duce un razboi e un motiv in plus sa ii scrii. N-am auzit de vreun luptator deranjat ca ii scrie ea. Dimpotriva!

  • avatar image

   Alina

   ian. 26, 2014

   Reply

   Da, Alex, numai că uneori trebuie să laşi un om să-şi ducă singur luptele.

 • avatar image

  Alina

  ian. 22, 2014

  Reply

  Foarte frumos scrii )) Multa inspiratie in viitor! Si da, votul meu demult este...

  • avatar image

   Alina

   ian. 26, 2014

   Reply

   Mulţumesc foarte mult, Alina!

 • avatar image

  Oana

  ian. 23, 2014

  Reply

  Parca ai scris despre mine...Despre acest moment al vietii mele...:(

  • avatar image

   Alina

   ian. 26, 2014

   Reply

   :( Fii tare, Oana!

 • avatar image

  roami

  ian. 28, 2014

  Reply

  As scrie si eu...atâtea....dar e o lupta pe care trebuie sa o ducem amândoi, singuri, fiecare in parte, separat. As scrie....câte nu as scrie .....

 • avatar image

  Georgiana

  ian. 29, 2014

  Reply

  Si eu intru in categoria asta, incepand cu fix 21 ianuarie :(. si duc si eu propriul meu razboi interior, sa-i scriu, sa-l sun, sa-l las in pace. Postul asta ma reprezinta in totalitate acum. Frumos scris, daca va mai fi bine, i-l voi arata si lui :)

  • avatar image

   Alina

   ian. 29, 2014

   Reply

   Te înţeleg perfect, Georgiana. Sper să fii puternică şi să fie mai bine. Şi o să fie!

 • avatar image

  AlexandraOprea

  ian. 04, 2015

  Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.