barbatilor / Diverse

Bărbatule, dacă alegi o mamă pentru copiii tăi…

safe_with_you_by_isacgoulart-d54f5lk

Bărbatule, dacă alegi o mamă pentru copiii tăi, asigură-te că e femeia care ar crește campioni, nu pioni! Și așa avem destule marionete într-o societate care e în secetă de valori.

Trebuie să fii conștient că femeia care-ți stă la braț, poate fi femeia care-ți duce numele mai departe, și că nu orice potențială purtătoare de copii poate fi numită ”mamă”. Am văzut ”mame” mai preocupate de înfățișarea lor, decât de copilul lor. Mai flămânde după bani, încât să vadă pruncul ca pe un lanț care-l leagă pe bărbatul înstărit, de ele. Asta vrei, să ai o femeie care-ți privește copilul ca pe un bancomat?

Femeia pe care tu o curtezi azi, poate fi soția de mâine și mama de poimâine. Mama unui campion, sau a unui pion. Când te gândești că multe din alegerile tale își lasă amprenta asupra societății!

Nu te grăbi și nu alerga spre prima femeie care ți se aruncă în brațe. Gândește cu inima și cu creierul, și nu cu altceva. Lasă timpul să-ți răspundă la întrebările care-ți asaltează viața. Altfel, te vei trezi într-o zi lângă o femeie cu care nu ai aproape nimic în comun, decât un copil, de cele mai multe ori apărut ”accidental”.

Dacă alegi o mamă pentru copiii tăi, asigură-te că e și femeia vieții tale. Că ea e cea care ți-ar privi copiii ca pe o comoară sufletească, și nu una materială. Că ea e femeia pe care ai dori ca fiica ta să o aibă model. Altfel, te vei trezi că trăiești o viață pe care nu ți-ai dorit-o.

Am întâlnit prea mulți bărbați care privesc cu jind la o viață pe care ei nu o au, doar pentru că au ales greșit. Te rog, nu te număra printre ei!

Alege femeia pe care o vezi când închizi ochii și deschizi inima!

Imagine preluată de pe: http://isacgoulart.deviantart.com/

Citeste si:

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

Diverse

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității. Alina Ilioi Mureșan: Așa...

2 Comments

 • avatar image

  cristina

  dec. 07, 2014

  Reply

  mama tot mama e !!!prea dur spus totul!!viitorul copilului e deja din pantecul mamei ...noi suntem doar mame care isi fac datoria fata de DZ!am mai vazut mame care trezesc copii la 7 si le da creionu in mana ca sa faca o campioana !eu unav nu ma incadrez in asta. las copii sa isi traiasca copilaria!!!si asa prea multa desteptaciune la ce ajuta?????sa fim genii????????inainte era lumea mai fara carte dar mai cu mult suflet !!acum toti au facultati si nu privesc necazul altuia cu mila !pur si simplu nu ii intereseaza!suntem reci!

 • avatar image

  Lucian

  mart. 09, 2015

  Reply

  cand m-a vazut cineva care tine la mine, dar care nu ma cunoaste, cu o fata, m-a intrebat "vezi tu in ea mama copiilor tai?"... eram implicat prea tare si nu aveam curajul sa raspund... nu vedeam in ea acea mama, ce bizar... intri fara sa gandesti in relatie si cand incepi sa gandesti, sa pui piesele cap la cap, ca intr-un puzzle, constati ca ceva lipseste... da, a fi sot si a fi tata (respectiv sotie, mama) e de o mare importanta... unele se casatoresc din n motive, nu excludem materialismul, influenta celor din jur, teama de a nu ramane singure, casatoria e o afacere in unele situatii, sotul e o investitie care trebuie pazita bine, a avea un copil sau mai multi cu el e garantie importanta... viitoarea sotie trebuie sa fie o mama buna, nu una care se teme sa aiba copii, ci care vrea sa insele viata...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.