Diverse

Când inima ta moare înaintea ta…

Vizite: 10739

    Când inima ta moare înaintea ta, simţi că nu mai ai nici un rost pe acest pământ. Trăieşti zi de zi purtat de valul care vine, mănânci pentru că aşa se face şi dormi pentru că a venit noaptea.

   Când inima moare înainte ca tu să încetezi să respiri, nu te mai bucură nimic. Nici un copil, nici privirea unui îndrăgostit, nici reuşita, nici succesul şi nici măcar faptul că tu exişti. Uiţi de acele momente în care dansai bucuros în mijlocul străzii, de clipele nebuneşti în care te trezeai la 1 noaptea şi simţeai că ai chef să mănânci un hamburger. Şi mergeai şi mâncai. Uiţi de mirosul proaspăt de iarbă tăiată, uiţi cum mirosea parfumul celei pe care o iubeai sau pielea persoanei care te-a îmbrăţişat. Pur şi simplu respiri.

 Atunci când inima ta moare înainte ca tu să închizi ochii, uiţi ce frumos e cerul, ce frumoasă e faţa iubitei tale şi ce chip frumos are copilul tău. Nu te mai bucuri de soare, de ploaie, de ninsoare. Nu te mai bucuri de nimic. Nu mai găseşti fericire în lucrurile simple, să nu mai vorbesc de cele complicate. Ai uitat cum e să râzi, ai uitat cum e să plângi, ai uitat cum e să iubeşti şi ai uitat chiar cum e să te simţi rănit. Când inima ta moare înaintea ta, nu mai ierţi, nu mai mângâi şi nu te mai înduioşezi. Nu mai vrei să lupţi.

 Când inima ta moare şi totuşi încă bate, să ştii că mai este o speranţă să reînvii. Cu fiecare bătaie, speranţa reapare. Inima ta a murit înaintea ta?

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

Diverse

Viața la 2 ani

M-am trezit dimineață. Am deschis ochii și... am dat nas în nas cu băiețelul meu. ”Gata nani” îmi spune zâmbind senin....

4 Comments

 • avatar image

  Diana

  mai 25, 2012

  Reply

  Da. Nu se putea spune mai bine. Din pacate asa este inima e prima care abandondeaza si ne arunca in deziluzii si deprimari. Dar, tot ea continua sa bata si sa ne indrepte spre alte oportunitati, spre alte contexte care sa merite cu adevarat bunul nostru cel mai de pret - inima. Felicitari, Alina Tinteste direct la inima si articolul acesta!

  • avatar image

   Alina

   mai 28, 2012

   Reply

   Mulţumesc mult Diana:)

 • Când inima ta moare și totuși încă bate | inanimat

  mai 25, 2012

  Reply

  [...] inima ta moare și totuși încă bate Posted on 25 mai 2012 by inanimat Atunci când inima ta moare înainte ca tu să închizi ochii, uiţi ce frumos e cerul, ce frumoasă e faţa iubitei tale şi ce chip frumos are copilul tău. Nu [...]

 • avatar image

  Calin

  iun. 13, 2012

  Reply

  "mănânci pentru că aşa se face şi dormi pentru că a venit noaptea", "nu te mai bucură nimic", "Nu mai găseşti fericire în lucrurile simple, să nu mai vorbesc de cele complicate", "Nu mai vrei să lupţi". Toate acestea si altele in plus le-am simtit in ultimele luni desi nu as putea spune ca nu imi faceau placere ci doar ca nu simteam un sentiment de implinire cand le faceam. Nu uiti să râzi, nu uiti să plângi, nu uiti să iubeşti şi in nici un caz nu ai uitat cum e să te simţi rănit. Doar iti sunt indiferente pentru ca "inima ta moare înaintea ta, simţi că nu mai ai nici un rost pe acest pământ." Felicitari pentru articol, Alina!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.