Diverse

Ce e femeia?

Gracefully_she_is_by_WondershineEste Eva. E fiinţa cea mai gingaşă şi totuşi cea mai puternică. Pe lângă cele 7 minuni ale lumii ar trebui adăugată a 8a. Femeia.
E incredibilă. Când te uiţi la ea…. vezi raiul. Vezi acel corp mlădios, plin de mistere. Acel zâmbet extraordinar pe care îl dăruieşte tuturor. Vezi dragostea în ochii ei. Te surprinde în mod plăcut cum poate o fiinţă să fie atât de complexă.
Când e nervoasă, se aprind scântei în ochii ei. Dacă ai rănit-o…. aşteaptă-te să găseşti iadul pe pământ. Femeia este în stare să meargă enorm de departe pentru sentimentele ei. Este o fiinţă care depinde de sentimentele ei. Care doreşte să fie iubită necondiţionat.
Când merge, îşi înduieşte frumosu-i corp ca valurile înspumate ale mării care se lovesc de talazuri. Când îşi deschide gura pentru un surâs, curcubeul apare pe cer. Şi când pentru prima oară ţine în braţe copilul ei iubit, când este mamă, este ca o leoaică pregătită de atac. Femeia poate totodată să fie cel mai frumos vis al tau şi în acelaşi timp coşmarul vieţii tale.
Vrei să fii iubit? Iubeşte-o. Adoro, venereazo ca pe o zeiţă. Pentru că de fapt, asta este ea. Zeiţa iubirii şi a sentimentelor. Refugiul tău. Casa ta la care revii când eşti istovit de alergarea prin lume. Sânul pe care să pui capul când eşti istovit şi umărul cel mai puternic pe care poţi să plângi. Şi totuşi nici o definiţie din lume nu o poate descrie. Oare, ce e femeia?

 

„Femeia e vinovată că se descoperă, când farmecul unei femei stă tocmai în lucrurile nedescoperite, ascunse”

 

Imagine preluată de pe :    www.deviantart.com

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

6 Comments

 • avatar image

  vasi

  nov. 10, 2009

  Reply

  Eva inseamna viata! As vrea sa adaug la acest frumos articol ca tot prin femeie Dumnezeu a promis ca se va naste Unul care v-a zdrobii capul sarpelui...Dumnezeu a ales o fecioara preacurata care l-a adus in lumea noastra pe Cristos Mesia prin care ne-a fost adusa mantuirea in dar! Femeia a contribuit la o lucrare deosebit de importanta. Consider ca se cuvine sa fie pretuita, respectata, iubita , este fiinta cea mai gingasa!

 • avatar image

  mihai

  nov. 10, 2009

  Reply

  salut sunt mihai sunt membru la campania spune nu drogurilor vreau ca sa ajuti si tu daca vrei www.spunenudrogurilor.com este o campanie non profit lasa un comentariu daca sustii aceasta campanie sa te sustinem si noi multumesc

 • avatar image

  ruxandrada

  nov. 11, 2009

  Reply

  Am stiut eu de ce i-am pus numele lu fii-mea Eva! :P

  • avatar image

   capshunik

   nov. 11, 2009

   Reply

   ooo Waw... frumos nume, am o nepotica Eva. Numai ca atunci cand o intrebi cum se numeste spune ca : "Eva mincinoasa" :))

 • avatar image

  conea

  nov. 12, 2009

  Reply

  pana si cei mai misogini oameni , au ajuns la concluzia ca femeia desi e un rau...e un rau necesar :))

  • avatar image

   fabrice billeaux

   dec. 23, 2009

   Reply

   [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DHkpdtXF_D4&hl=en_US&fs=1&]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.