Diverse

Ce oferi, aceea primesti

IMG_4661Ti-a spus ca nu e posibil?  Ti-a spus ca niciodata…?  Lupta! Lupta pe viata si pe moarte!  Care crezi ca ar fi scopul tau pe acest pamant decat sa lupti pentru iubire? Chiar cand nu mai ai putere, gaseste! Lupta pentru adevar, pentru dreptate, pentru iubire. Caci oare ce te face mai fericit pe acest pamant decat biruinta asupra lucrurilor corecte?

Stii un caz in care trebuie sa intervii? Ai o iubire la care visezi? Stii pe cineva judecat pe nedrept? LUPTA!  Fa-ti remarcata existenta pe acest Pamant. Nu sta si fii un trantor. Un lenes!  Fa-te util!  Lupta pentru adevarul care trebuie spus, pentru iubirea care trebuie castigata si chiar pentru… fericirea celor din jur.Ai facut numai rau in jur, ai frant inimi si ai scos vorbe intentionat? Stii un caz judecat pe nedrept, si stiai adevarul si totusi ai tacut?  Atunci… exact asta vei primi inapoi!

Lupta, daca doresti ca cineva la randul lui sa lupte pentru tine!  Pentru ca…ceea ce oferi, aceea primesti;)   Oferi ura, ura primesti. Oferi violenta, violenta primesti. Dar…daca oferi iubire, iubire vei primi!

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

6 Comments

 • avatar image

  artistu05

  sept. 06, 2009

  Reply

  "Oferi ura, ura primesti. Oferi violenta, violenta primesti. Dar…daca oferi iubire, iubire vei primi!" - nu-s intru totul de acord... Eu deja m-am saturat sa ofer compasiune, dragoste, sau stiu eu, si sa primesc inapoi, de la aceiasi oameni suturi in fund... si, de foarte multe ori, cei carora le dau eu suturi in fund, imi ofera inapoi prietenie si dragoste.. Daca ar fi cum ai zice tu, atunci viata ar fi dreapta.... Nu-i tot timpul cum zic eu... si nici nu se intampla intotdeauna cum zici tu :) fiecare cu partea pe care o vede mai evidenta :p

 • avatar image

  capshunik

  sept. 06, 2009

  Reply

  eu ma refeream ca daca oferi iubire, primesti tot iubire dar nu neaparat de la persoana la care ii oferi:) Pana la urma toate se compenseaza. Intelegi tu?

 • avatar image

  artistu05

  sept. 06, 2009

  Reply

  am invatat la scoala de teorema compensatiei, si, ne-a dat urmatorul exemplu: in viata, cine are un picior mai scurt, il are pe celalalt mai lung :)) - stiu la ce te referi :)

 • avatar image

  durox

  sept. 10, 2009

  Reply

  si totusi, oferim ceea ce suntem... nu pt ca avem garantia compensatiei. aceasta 'garantare' e imposibila, si e bine asa cum e. :}

 • avatar image

  bloguluwolf

  sept. 19, 2009

  Reply

  crezi?

 • avatar image

  Bogdan

  sept. 21, 2009

  Reply

  esti sigura? Mi se pare ca uneori oferi totul si nu primesti nimic in schimb :) ... ce parere ai de asta?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.