de la o fata catre alta

Ce să cauţi la un bărbat.

995024_729919060353936_691527679_n

     Sunt bărbaţi care te fac să visezi departe, dar să rămâi doar cu visele. Sunt bărbaţi care nu-ţi promit nimic, dar fac multe. Şi totuşi, mai sunt şi acei bărbaţi care nu promit nimic pentru că ştiu că asta e tot ce o să-ţi ofere: nimic. De câte ori, nu ne-am întrebat noi, ca femei, ce calităţi ar trebui să căutăm la un bărbat? Ştim că dragostea nu are o reţetă, dar mai ştiu şi că sunt câteva ingrediente necesare.

Dacă îţi doreşti o relaţie serioasă cu cineva, şi nu doar un joc de du-te-vino, atunci ar trebui să ştii că un bărbat care te respectă:

– Vine mereu la timp. Sau întârzie cel mult câteva minute. Un bărbat care te respectă nu o să te lase să aştepţi prea mult, pentru că oricum e deja nerăbdător să te revadă, şi asta cât mai repede!

– Te sună, dacă spune că o face. Aici sunt două catgeorii de bărbaţi: cei care sună, şi cei care mereu uită. Categoria a doua se joacă mereu cu nervii tăi, pentru că eşti într-o permanentă aşteptare a telefonului. Cred că un bărbat de cuvânt, cu care poţi lua în considerare să ai un viitor, dacă spune că te sună, mereu o face. Iar dacă nu poate, măcar îţi dă un mesaj să se scuze.

– Nu anulează planuri, uneori fără ca tu să ştii. Un bărbat nerăbdător să te vadă, nu o să anuleze nici un plan fără un motiv întemeiat, mai ales de pe o zi pe alta, sau de pe o oră pe alta. Dacă are acest obicei, ar trebui să-ţi dea de gândit. Cu siguranţă nu te numeri printre priorităţile lui!

– Când te scote în oraş (dacă te scoate), TU eşti centrul atenţiei. Nu telefonul pe care-l butonează mereu, nu persoanele care-l sună sau îi scriu mesaje, nu prietenii lui şi nu orice altceva. Dacă ai ieşit cu el la o cafea, iar TU eşti undeva în plan secund, eu aş spune să-ţi termini cafeaua şi să pleci. Nu e serios, iar tu nu cred că ai timp de jocuri.

– Nu trec zile întregi fără să te caute. Pentru o persoană căruia îi eşti importantă, o să-i fie mult prea greu să facă acel joc de „azi te caut, şi 4 zile nu te mai caut”. Chiar dacă nu vă vedeţi, consider că măcar un mesaj cu „bună dimineaţa” sau „noapte bună” nu este chiar atât de greu de dat. Dacă te caut doar din când în când, înseamnă că tu ai ceva ce el are nevoie, sau eşti doar o persoană cu care-şi petrece timpul ca să mai… treacă.

– Este atent la detaliile pe care i le oferi. Fie că este vorba de o poveste, de faptul că fratele tău are o problemă, că ţi-a murit pisica sau că trebuie să iei pastile, el o să-şi aducă aminte, şi chiar o să se intereseze dacă totul este în regulă. Dacă nu o face, înseamnă că ceea ce îi povesteşti tu îi intră pe o ureche şi iese pe cealaltă.

 Până la urmă, îl iei aşa cum e, dacă îţi place atât de mult. Dar ai vrea ca atunci când e plecat de acasă şi nu-ţi răspunde la telefon să te întrebi cu cine e, şi să nu poţi avea încredere în el? E destul de simplu… dacă un bărbat te place, te caută. Dacă te vrea, te cere. Dacă are planuri de viitor cu tine, te respectă. Dacă e îndrăgostit, se uită la tine ca la cineva preţios. Dacă are gânduri serioase, te prezintă şi prietenilor lui, familiei lui, nu te ţine ascunsă. Ce-ar fi să nu ne mai mulţumim cu firimituri de atenţie?

Fotografie preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

de la o fata catre alta

Vă rog, NU vă mai transformați în fotografii!

Transformare before & after Dragi femei, Vă rog, NU vă mai transformați în fotografii! Mi s-a întâmplat nu de pu...

de la o fata catre alta

Frumusețea nu are vârstă!

Pe măsură ce trece timpul începi să realizează că al tău corp începe să sufere anumite modificări. Fie că vorbim de o piele...

5 Comments

 • avatar image

  Catalina

  mai 20, 2015

  Reply

  ,,E destul de simplu… dacă un bărbat te place, te caută. Dacă te vrea, te cere. Dacă are planuri de viitor cu tine, te respectă. Dacă e îndrăgostit, se uită la tine ca la cineva preţios. Dacă are gânduri serioase, te prezintă şi prietenilor lui, familiei lui, nu te ţine ascunsă. Ce-ar fi să nu ne mai mulţumim cu firimituri de atenţie?" Partea de final este piesa de rezistenta. A fost o vreme cand nu stiam acest adevar si cautam tot felul de scuze. Insa ma bucur ca a fost o zi, acum cativa ani, cand am aflat si inteles acest adevar.

 • avatar image

  Albert Manuel

  mai 27, 2015

  Reply

  O sa faci si un articol pentru barbati ? Doar curios

  • avatar image

   Alina

   mai 30, 2015

   Reply

   Da, mi-ai dat chiar o idee foarte bună :)

 • avatar image

  R

  iul. 06, 2015

  Reply

  valabil FIX si pentru FEMEI...

  • avatar image

   Alina

   iul. 10, 2015

   Reply

   Da _=

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.