de la o fata catre alta

Vă rog, NU vă mai transformați în fotografii!

Transformare before & after

Dragi femei,

Vă rog, NU vă mai transformați în fotografii! Mi s-a întâmplat nu de puține ori să am ocazia să vă cunosc virtual, ca mai apoi să vă cunosc și personal. Să vă văd frumusețea reală, micile imperfecțiuni, ridurile de expresie, acel fir de păr alb, acea aluniță de pe obraz, acel mic detaliu care vă face unice.

Să fiu sinceră cu voi, nici mie nu-mi place totul la mine. Și eu am zile în care, când mă privesc în oglindă, mă întorc cu spatele și încerc să ignor ce am văzut. Mai ales în perioada de stres, când fața mea este ”vizitată” de coșuri și de cearcăne, atunci sunt tentată să pun un pic mai mult machiaj sau… să fac mai puține fotografii. Dar de la acest punct până la a dori să schimb totul la mine… este cale lungă.

Știu că tentația este destul de mare când există atâtea filtre și aplicații care fac ca orice defect să dispară în câteva secunde! Care îți dau instant tenul fin dorit de atâta timp, ochii mai mari, buzele voluptoase, părul lucios și strălucitor, pomeții visați și multe altele. Însă dacă folosești acele ”tertipuri” pe termen scurt, nu faci altceva decât să te minți pe tine… și pe noi. Îți degradezi imaginea REALĂ în ochii tăi, în așa măsură în care îți este dificil să te mai uiți dimineața în oglindă. Preferi să deschizi telefonul, să pui un filtru și să te privești așa. Dar asta nu înseamnă că aceea ești tu.

Tu ești cea care se luptă cu kilograme în plus sau în minus, cea care încearcă acea mască nouă pentru ten, cea care se dă cu un ruj care îi pune în evidență buzele, cea care își zâmbește când se vede, cea care râde cu gura până la urechi fără să îi fie teamă că i se văd ridurile.

Nu trăiți mai mult în virtual decât în real. NU vă mai transformați în fotografii! Am văzut unele poze atât de modificate, încât mi-a fost imposibil să recunosc persoana. Pur și simplu nu reușeam să îmi dau seama cine este. Acceptați-vă, iubiți-vă și îmbrățișați acele defecte care vă fac unice! Fiți voi!

Imagine preluată de pe: https://www.mirror.co.uk/news/weird-news/incredible-before-after-photos-show-14091704

Citeste si:

de la o fata catre alta

Frumusețea nu are vârstă!

Pe măsură ce trece timpul începi să realizează că al tău corp începe să sufere anumite modificări. Fie că vorbim de o piele...

de la o fata catre alta / Diverse

Mâine poți fi tu mama pe care azi o critici!

Mâine poți fi tu mama pe care azi o critici! Se spune că trebuie să te ferești să intri în gura lupului. Însă, de cân...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.