de la o fata catre alta

Frumusețea nu are vârstă!

Pe măsură ce trece timpul începi să realizează că al tău corp începe să sufere anumite modificări. Fie că vorbim de o piele mai puțin fermă, fie că facem referire la un rid apărut sau la un fir de păr alb care nu ne-a lăsat să dormim o noapte întreagă, toate acestea fac parte din procesul natural al trecerii timpului.

Însă asta nu înseamnă că trebuie să ne plângem de milă, să fugim spre bisturiu sau să ne resemnăm, ci trebuie să conștientizăm din timp că așa cum ne tratăm corpul, așa ne va trata și el pe noi, în timp. O cremă bună, un ser potrivit, un pahar de apă băut atunci când trebuie, o mâncare sănătoasă, un ritual corect de îngrijire, un zâmbet sincer… toate acestea vor transmite fizicului și psihicului nostru că ne iubim.

Ne iubim fiecare bucățică a corpului nostru și ne dorim să ne îngrijim cât de bine putem. După o informare corectă, am aflat de la Yves Rocher că odată cu trecerea anilor, geometria feţei tinde să își piardă fermitatea. Deficitul de hormoni duce la pierderea elasticităţii, mușchii faciali se atrofiază, iar obrajii, sub efectul gravitaţiei și al contracţiilor mușchiului facial, tind să se lase. Această alunecare descedentă a chipului afectează armonia iniţială a ovalului feţei. Schimbările în volum sunt semnele clasice ale înaintării în vârstă, la care se adaugă de cele mai multe ori aspectul de bărbie dublă. Triunghiul se inversează. Așadar, am descoperit cu ajutorul lor, noua gamă anti-age Lifting Vegetal care m-a surprins plăcut! Nu doar că m-a surprins, ci după ce am folosit-o, am înțeles că iubirea de sine poate însemna și alegerea corectă a produselor de îngrijire.

Ser, cremă de față și cremă pentru conturul ochilor, acestea 3 utilizate împreună au un efect imediat de lifting pentru redefinirea conturului feţei, iar după 1 lună de folosire, ridurile sunt reduse, tenul își recapătă volumul, iar conturul feţei este redefinit. Și nu doar atât! Formulele sunt testate sub control dermatologic și conțin până la 98% ingrediente de origine naturală. Fără ulei mineral. Ambalaje din sticlă reciclabilă și carton provenit din păduri gestionate în mod durabil.

Dar vă invit pe voi să citiți mai multe pe: https://www.yves-rocher.ro/ și https://www.yves-rocher.ro/lifting_vegetal

Citeste si:

de la o fata catre alta

Vă rog, NU vă mai transformați în fotografii!

Transformare before & after Dragi femei, Vă rog, NU vă mai transformați în fotografii! Mi s-a întâmplat nu de pu...

de la o fata catre alta / Diverse

Mâine poți fi tu mama pe care azi o critici!

Mâine poți fi tu mama pe care azi o critici! Se spune că trebuie să te ferești să intri în gura lupului. Însă, de cân...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.