Diverse

Cinci lucruri din 2010

Când Ionuţ mi-a spus să scriu despre cinci lucruri bune care mi s-au întâmplat în anul 2010, automat l-am întrebat dacă nu pot scrie despre un număr mai mare. Se pare că nu, aşa că am să încerc ca din râul de binecuvântări pe care l-am avut, să culeg câteva picături.

1. M-am apropiat mai mult de Dumnezeu. Anul 2010 este anul în care pot să spun că am ajuns să-L cunosc pe Dumnezeu mai mult decât m-aş fi aşteptat. În seara de Revelion, între 2009 şi 2010 am fost pusă la încercare. Nu am să pot uita niciodată când am văzut scris negru pe alb: ”280” glicemie…

2. M-am maturizat. Am pierdut o prietenă importantă, am realizat că pot trăi şi fără ea şi că trebuie să accept cursul vieţii aşa cum este el. Am avut tot felul de experienţe cu oameni diferiţi şi am învăţat că durerea te modelează.

3. Mi-am dat demisia din postul de prezentatoare de ştiri TV. A fost dureros şi totuşi benefic. Ştiu că a fost o decizie greu de luat, dar necesară.

4. Am început să scriu o carte minunată. Dacă mă ajută Dumnezeu, o termin şi o public.

5. Am luat câteva decizii importante. Am început Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării cu specializare Jurnalism. M-am mutat în Cluj. M-am mutat de două ori în alte apartamente. M-am desprins de casă şi am deschis acest site minunat.

Acestea consider eu că sunt cinci lucruri importante prin care eu am trecut în 2010. Desigur că mai sunt şi altele, la fel de importante dar am selectat ce mi-a venit în minte. Privind în urmă, constat şi realizez că am mers pe un drum plin de obstacole, de multe ori m-am împiedicat şi am căzut dar că niciodată nu am privit din vedere orizontul. Pe Dumnezeu. Am învăţat să accept încercările ca pe nişte binecuvântări şi nu mă mai zbat pentru lucrurile materiale atât de mult. Tot ce vreau să văd la mine este un caracter solid, principii care nu pot fi dărâmate şi puterea de continua să merg pe calea pe care am ales-o. Tu prin ce ai trecut în 2010?

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

9 Comments

 • avatar image

  ionut andrisan

  ian. 05, 2011

  Reply

  Doamne-ajuta!

 • avatar image

  Marius

  ian. 05, 2011

  Reply

  Imi place ca la punctul 5 ai scris cum doreai tu initial si l-ai extins in mai multe puncte cumva. Nu inteleg de ce trebuie sa fim tot timpul comformisti cand noi simtim diferit. Sa fii iubita, Alina.

  • avatar image

   Alina

   ian. 05, 2011

   Reply

   Exact. Ma bucur ca ai observat asta Marius:D

 • avatar image

  dani

  ian. 07, 2011

  Reply

  tu esti o scumpete de fata Dumnezeu sa te ajute si anul acesta Fii binecuvantata!

  • avatar image

   Alina

   ian. 08, 2011

   Reply

   Multumesc foarte frumos Dani:D Nu stiu cine esti dar apreciez....:D

 • avatar image

  nelutu

  ian. 08, 2011

  Reply

  Eu am incercat in 31 decembrie sa fac o lista cu ce am facut in anul 2010, dar m-a prins 2011 si inca nu am terminat-o ;)) Praise the Lord, a fost un an plin :) Nu scriu mai multe ca nu am primit 'leapsa' si poate o sa sune a lauda :-"

  • avatar image

   Alina

   ian. 08, 2011

   Reply

   Îţi dau leapşa:d Chiar. Scrie. Aştept să citesc

 • avatar image

  Louie

  apr. 26, 2011

  Reply

  Salut! sunteti interesati de o colaborare pe termen lung?! daca da astept mail

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mai 31, 2011

   Reply

   Depinde la ce vă referiţi:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.