Diverse

Cine râde la urmă, râde mai bine

Pentru început, când l-am zărit prima oară pe Geoană ţopăind… m-am gândit: ”Ce drăguţ. Tipul nu se teme să se exprime în public.” A ţopăit, a dansat, şi-a pupat neamurile şi a trecut la victorioasa declaraţie: ”Am învins, sunt învingător!” Ar fi fost mai bine să aştepte? Atunci poate poporul ar fi zis că nu se bucură! Ar fi fost mai bine să reacţioneze mai discret? Asta l-ar fi trimis în categoria de oameni insensibili. Ar fi fost mai bine să fie raţional? DA! Nu e plăcut să ştii că o ţară întreagă te-a văzut ţopăind de fericire, ca în următorul moment să ţopăie de frustrare. Am auzit şi lucrul că Băsescu avea o vorbă: ”Iarna nu-i ca vara”, şi că noul motto al lui Geoană ar fi: ”Dimineaţa nu-i ca seara!”.
Da, da. Ajungem la binecunoscutul proverb. Cine râde la urmă, râde mai bine. Chiar dacă acel zâmbet, e mai mult un rânjet cu declaraţia de: ”I-am ciuruit!”
Unii au votat pentru că au vrut să lupte împotriva comuniştilor şi împotriva mogulilor, după cum spune Mircea Badea, dar  Dan ne lămureşte cu adevărat de ce românii au votat cu Băsescu şi săracul Arhi nu mai are curajul să-şi facă planuri pentru anul 2010.

Până la urmă…. cine râde la urmă râde mai bine sau… românii nu vor mai râde deloc, doar vor zâmbi a durere cu toată această mascaradă a politicii? Nu vreau să mă gândesc, poate fi într-un ceas rău!

Imagine preluată de pe :     http://www.reportervirtual.ro/

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

15 Comments

 • avatar image

  Ndrey

  dec. 12, 2009

  Reply

  Lasa-l pe Badea, ala face ce-i zice Voiculescu. Si daca ar avea ceva corect de spus, nu ar putea, pentru ca e influentat de patron.

 • avatar image

  Cristian Lisandru

  dec. 12, 2009

  Reply

  Dimineaţa nu-i ca seara, evident... Geoană ar fi trebuit să ştie asta...

  • avatar image

   capshunik

   dec. 18, 2009

   Reply

   acum a aflat....:)

 • avatar image

  conea

  dec. 12, 2009

  Reply

  ceasul rau noi l-am inventat...prin urmare numai ceasuri rele avem, iar de la elvetieni nu poti fura meserie ;)) base a iesit acum, iar daca ar candida si peste 5 ani tot el ar iesi...noua ne plac relatiile serioase si de durata :))

 • avatar image

  doru d. ilioi-denver,colorado

  dec. 12, 2009

  Reply

  Frumos Alina,si adevarat graiesti...Sa nu spui "hop" pana nu sari gardul,nu?:)

  • avatar image

   capshunik

   dec. 12, 2009

   Reply

   oo hey fratioare. Da, Geoana probabil nu a auzit de varianta asta;))

 • avatar image

  maryus

  dec. 13, 2009

  Reply

  Ti.am vazut blogu pe http://www.divercitycafe.ro e frumos bafta in continuare

  • avatar image

   capshunik

   dec. 13, 2009

   Reply

   multumesc frumos:) Dar... imi dai te rog link-ul mai exact unde pe divercitycafe l-ai vazut?:) Ca eu nu stiam ca e acolo

 • Scurtiliiiiii #10 | Ceostoy.ro ( If you could do a difference , do it ! )

  dec. 13, 2009

  Reply

  [...] Ilioi - Cine rade la urma , rade mai bine [...]

  • avatar image

   capshunik

   dec. 18, 2009

   Reply

   multumesc:D mult

 • avatar image

  kaLoo

  dec. 14, 2009

  Reply

  Stiam ca cine rade la urma, nu s-a prins de gluma :)). Prost sa fii ca Geoana Esti!

 • avatar image

  Ciprian Preda-Musat

  dec. 14, 2009

  Reply

  Invitatie (poti sa stergi acest mesaj dupa ce il citesti) Numele meu este Ciprian Preda-Musat si sunt un cititor frecvent al blogului tau. Iti scriu cu dorinta de a te invita sa faci parte dintr-un proiect legat de carte si sper ca aceasta invitatie sa gaseasca o usa deschisa la tine. Am lansat de curand un nou proiect prin care vreau sa atrag atentia evanghelicilor asupra domeniului de carte si mai ales asupra cititului drept activitate vrednica si necesara pentru „poporul cartii”. Proiectul „anul 2009 exprimat in carti” care se desfasoara pe blog.gramma.ro doreste sa prezinte personalitati si nu numai din spatiul evanghelic impreuna cu cartile care i-au marcat/ajutat in anul ce isi traieste ultimele clipe. Invitam astfel crestinii sa ne scrie despre 5 carti (pot fi mai multe sau mai putine) pe care le-au citit in 2009 si sa explice alegerile lor, in dreptul fiecarei carti, in cateva propozitii. In urma acestor prezentari speram sa adunam material suficient pentru a pune laolalta un ghid cu 20 de carti si recomandarile lor care trebuie citite in anul viitor, ghid care se va distribui gratuit. (mai multe detalii gasesti aici: http://www.blog.gramma.ro/?p=106 ) Stim ca esti ocupat, dar ar fi prea mult daca te-as ruga sa participi la acest proiect? Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui care sunt cele 5 carti care te-au marcat sau impresionat placut in 2009 si sa le recomanzi in cateva cuvinte si altora. Credem ca participarea ta are capacitatea de a starni interesul internautilor evanghelici spre cartile cu adevarat bune. Iti multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul tau.

 • Scurte de Duminica #43 « ☺ Crok's Blog™

  dec. 15, 2009

  Reply

  [...] e trecatoare, banii se aduna * Alexander – Mai du-va dracu cu FTW-u vostru * Alina Ilioi - Cine râde la urmă, râde mai bine * Andreionut - Guess Who – Locul potrivit * AndreiBlog- Si official,in vacanta * GrimCris – [...]

  • avatar image

   capshunik

   dec. 18, 2009

   Reply

   Tot timpul ma vad in postura de a-ti multumi:D

 • avatar image

  maryus

  dec. 15, 2009

  Reply

  pe acest sait www.divercitycafe.ro/promovare-blog-cum-atragi-vizitatori.html http:www.video-computers.blogspot.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.