Diverse

Concurs: spune-ne cât și cum iubești!

 

2014-12-03 17.25.09_resized

Eu una îmi fac bagajele, pentru că  în trei zile plec în State, să-mi văd familia. Deja îmi imaginez cu bucurie cum o să-mi petrec sărbătorile acolo și o să putem fi împreună. Desigur, dacă ar fi fost să nu reușesc să ajung la ei, le-aș fi scris câteva rânduri. Le-aș fi spus ce înseamnă pentru mine, și că sunt în gândurile mele.

Însă acum, voi trimite aceste rânduri în România, pentru că aici rămân părinții mei.

”Cred că Dumnezeu a făcut alegerea potrivită când a decis ca voi să fiți familia mea, și sunt mulțumitoare că am putut să mă bucur de copilărie, datorită vouă. Prin aceste rânduri, țin să vă reamintesc că vă iubesc și că sunteți oamenii cei mai importanți din viața mea.” (Pentru părinți)

Tu ce ai scrie pentru familia ta sau pentru persoana iubită? Cui și ce mesaj dorești să-i transmiți? Lasă într-un comentariu pe facebook pe pagina Ganduri ascunse, dedicația ta, și spune-ne pe cine și de ce iubești.

În data de 8 decembrie voi alege 2 câștigători cu ajutorul site-ului random.org

Premiul I: un Wallethouse (culoare la alegere) în care poți să-ți ții cardurile, sau poți să-l faci cadou unei persoane dragi + o carte ”Așa vei ști că l-ai întâlnit pe EL”

1470190_575917402554338_5959589525324122967_n

wallet

Premiul II: o carte ”Așa vei ști că l-ai întâlnit pe EL”

IMG_31684328056459_resized

Mult succes, și aștept cu drag să citesc lucrurile scrise de voi!

Partener concurs: Wallethouse România

Citeste si:

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

Diverse

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității. Alina Ilioi Mureșan: Așa...

2 Comments

 • avatar image

  Damaris

  dec. 03, 2014

  Reply

  Sărbătorile adună pe cei dragi împreună. Cât de minunat. Însă, în întunecate colțuri ale pământului, și da, pământul are colțuri, suflete singure zac și gustă fără poftă din prăjiturile cremoase, cine știe dacă au făcut vreo prăjitură, oricum gustul lor este amar. Scriu aceste rânduri pentru toți aceea care nu primesc colinda, nu pentru că nu ar vrea, dimpotrivă, ci pentru că nimeni nu-i colindă. Dacă v-aș cunoaște adresa aș îndrăzni să vă transmit o urare și nu o catalogați ca și una superficială pentru că simt cu voi. Pentru toți cei singuri, cele mai prietenoase gânduri și îmbrațișări fierbinți.

 • avatar image

  addicted

  dec. 08, 2014

  Reply

  Scurt si la obiect " Pana la Dumnezeu si inapoi. " Astfel ii iubesc pe toti cei care-mi aduc liniste in suflet si dureri de obrajori... de la ras.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.