Diverse

De ce bărbaţii merită să fie iubiţi?(partea a II a)

Pentru că fără ei, noi nu am fi existat. Eva a fost creată datorită lui Adam. Bărbaţii nu au lăsat femeia singură. Au fost alături de ea chiar şi când asta a însemnat să piardă Raiul.
Oare cine poate să ne liniştească mai bine ca ”el”? Cine ne provoacă tristeţe, dar totodată o şi înlătură? Cine ne poate face inima să bată mai repede sau să se oprească?
Bărbatul poate înălţa femeia la cer, sau o poate coborî în iad. O poate duce pe culmile plăcerii sau o poate încătuşa în lanţurile dependenţei. O poate diviniza, adora, sau…. o poate ignora.
Orice ar face… bărbatul rămâne rău, dar bun; barbar, dar înger.

imagine preluată de pe: www.psihologie.psihologice.info

Citeste si:

Diverse

Am făcut o pauză

Salut, Ce mai faci? Să știi că eu am făcut o pauză căci mi-am spălat sufletul. Cum cu ce? Cu lacrimi. Nu știai că lac...

Diverse

Cum ne pot ajuta jocurile online?

Jocurile educative online pot avea o serie de efecte pozitive asupra copiilor și tinerilor care le utilizează. Acestea pot include: ...

3 Comments

 • avatar image

  Mony

  ian. 22, 2010

  Reply

  Sunt deacord cu tine .... merita sa ii iubim mai ales atunci cand simti ca sentimentul este reciproc!!! Sunt cu prietenul meu de 7 ani si pot spune ca totul este ca la inceput ..... ne iubim la fel de mult ca in prima zi sau primul an(in prima zi nu eram asa indragostita ;) )!!!

 • avatar image

  Crok

  ian. 23, 2010

  Reply

  all true :D

 • avatar image

  Ruxandra

  ian. 23, 2010

  Reply

  Uneori merita,alteori nu...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.