Diverse

De ce este importantă masa de dining?

Știați că masa de dining, pe care serviți micul dejun, cina și prânzul alături de familia este una dintre piesele cele mai importante din casă? Nu doar că schimbă design-ul unei case și o face… acasă, ci stochează și creează amintiri. Tocmai de aceea este important să fie una durabilă, rezistentă și cu tradiție.

Masa de dining poate crea o atmosferă de confort și intimitate în jurul familiei și a prietenilor. Acesta poate fi un loc de refugiu în care să te relaxezi și să te bucuri de timpul petrecut împreună cu cei dragi.

Completează aspectul estetic al casei: Masa de dining este un element important din designul interior al casei. În funcție de dimensiunea, formă și stilul mesei, aceasta poate completa aspectul estetic al bucătăriei sau al sufrageriei și poate fi un element central al decorului.

Pentru familia mea am ales masa din lemn de ulm, și nu regret deloc această decizie. Masa a fost realizată de B Wood, o firmă din Rădăuți, unde lucrează o familie tânără, talentată și foarte serioasă. Ei livrează în toată România și ascultă nevoile tale, executând lucrarea fix așa cum ai visat.

De ce am ales lemnul de ulm?

Lemnul de ulm are multe avantaje, fiind un material popular pentru mobilier, parchet, construcții și alte aplicații. Iată câteva dintre avantajele sale:

  1. Durabilitate: Lemnul de ulm este rezistent și durabil, făcându-l potrivit pentru construcții și mobilier. Este rezistent la zgârieturi și la uzură, și poate rezista la intemperii.
  2. Frumusețe: Ulmul are un aspect distinctiv și atractiv, cu o textură ușor nervurată și un ton natural călduros. Este popular pentru utilizarea în mobilier și parchet.
  3. Stabilitate: Lemnul de ulm este stabil dimensional și este puțin predispus la dilatare sau contracție în funcție de schimbările de temperatură și umiditate.
  4. Ușor de prelucrat: Lemnul de ulm este relativ ușor de prelucrat și de așchii, ceea ce îl face popular pentru construcții și mobilier. Este disponibil într-o varietate de dimensiuni și poate fi finisat în diferite culori și finisaje.
  5. Rezistență la apă: Ulmul este rezistent la apă și este utilizat adesea în construcții de barci.
  6. Rezistența la foc: lemnul din ulm este un material rezistent la foc, ceea ce îl face o alegere bună pentru utilizarea în construcții.
  7. Ecologic: lemnul din ulm este un material natural, biodegradabil și regenerabil, ceea ce îl face o alegere sustenabilă pentru mediul înconjurător.

DAR, nu doar ulmul este o alegere potrivită, ci și stejarul, nucul, etc. Florin de la B Wood vă poate spune avantajele fiecărui tip de lemn, ca mai apoi să decideți singuri. Produsele lor le găsiți aici.

Citeste si:

Diverse

Lumina scuipă pentru a reda vederea, întunericul scuipă pentru a orbi

Oamenii Lumină au un cod al lor. Se simt și cunosc de la distanță. Zâmbetul, privirea, chipul, modul în care pășesc... Toa...

Diverse

Nu ești tu orb?

Nimic nu poate fi mai rău decât să ai ochi și să nu vezi. Metaforic, desigur. Imaginează-ți... să intri pe ușa casei,...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.