ascuns in suflet

De ziua mea, privesc Cerul!

schivam4

Azi am ales să nu sărbătoresc în nici un fel. A fost o zi obişnuită, în care am mers la biserică, apoi am luat prânzul împreună cu o prietenă. Spre seară mi-am îndreptat paşii către casă, în timp ce răspundeam la telefoane. M-am simţit atât de binecuvântată, observând câţi oameni s-au gândit la mine!

Motivul pentru care am ales să nu fac nimic astăzi, a fost că… orice aş fi făcut, oricum nu era ceea ce mi-aş fi dorit din inimă. Au fost oameni care m-au surprins prin atenţia lor, şi oameni care nu s-au obosit să dea nici măcar un mesaj, darămite un telefon. Oameni de la care poate m-aş fi aşteptat la un semn… Dar iată că viaţa ne învaţă mereu câte o lecţie nouă.

Aş fi ipocrită dacă m-aş apuca să scriu despre ce v-aţi aştepta să citiţi. Sau dacă v-aş spune câte şi ce cadouri am primit, pentru că oricum astăzi nu a fost vorba nici măcar de asta.

Mai sunt doar 2 ore din această zi, una în care ar fi trebuit poate să sărbătoresc, dar tot ce pot să fac e să mă uit spre cer, din balconul meu drag… Acolo e singurul loc în care ştiu că găsesc înţelegere a ce am în inimă. Da, privesc cu groază ceasul, ştiind că mai sunt 2 ore în care speranţa mea licăreşte.

Ironia vieţii este că primeşti 1000 de mesaje, dar nici unul de la persoana de la care te-ai aştepta.

Mulţumesc. Mulţumesc bunului Dumnezeu pentru încă un an de îndurare peste mine. El este cu adevărat un sprijin pentru mine. Şi, da, am o familie minunată, şi o parte din ea chiar s-a obosit să-şi amintească de această zi specială.

Vă mulţumesc vouă, tuturor celor care sunteţi alături de mine, în fiecare stare sufletească a mea. Ştiu că de multe ori vă implicaţi emoţional în ceea ce simt, şi nu pot decât să vă fiu recunoscătoare.

Vă iubesc, şi mă străduiesc să vă iubesc şi mai mult!

Acum am să savurez cele 2 ore rămase din ZIUA MEA, privind Cerul…

Fotografie realizată de Shivam Misra

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

11 Comments

 • avatar image

  Ciprian Barsan

  iun. 08, 2014

  Reply

  La mulți ani, alături de Domnul și cei dragi....

  • avatar image

   Alina

   iun. 09, 2014

   Reply

   Mulţumesc!

 • avatar image

  Maria

  iun. 08, 2014

  Reply

  La multi ani ! . Anul trecut de ziua mea am asteptat si eu cu groaza acel telefon care nu a sunat , probabil a fost si ultima zi cand am mai asteptat " acel ceva " . Uita te rog de asteptare daca-mi permiti sfatul , sufletul vrea sa fie iubit nu sa astepte , eu mi-am facut acest cadou binecuvantat decisiv .Sa fii iubita din inima iti doresc !

  • avatar image

   Alina

   iun. 09, 2014

   Reply

   Mă identific cu tine. La 00:00 am pus punctul aşteptărilor.

 • avatar image

  sufletulmuntilor@gmail.com

  iun. 08, 2014

  Reply

  La multi ani! :)

  • avatar image

   Alina

   iun. 09, 2014

   Reply

   Mulţumesc! :)

 • avatar image

  Sanyi

  iun. 09, 2014

  Reply

  La multi ani! Dumnezeu sa fie cu tine si sa te ocroteasca de ori ce rau. Esti minunata, cu o inima si suflet minunat. Sa fi iubita de Dumnezeu.

  • avatar image

   Alina

   iun. 09, 2014

   Reply

   Mulţumesc mult!

 • avatar image

  Alex

  iun. 09, 2014

  Reply

  La multi ani, Alina! Inainte de ziua mea o sa imi scot data de nastere de pe facebook ca sa nu se simta cineva sa imi ureze la multi ani pentru ca a vazut-o din intamplare acolo. Dar shhh, ramane intre noi :P Eu sentimentul ca nu imi petrec ziua de nastere (si zilele mai importante) cum as vrea il am de ceva vreme, iar singurul mod care poate substitui asta e Sursa. Oricum tot timpul anului comunic cu ea asa, deci nu e nici o noutate. Stiu ca partea irationala si nerabdarea iti zic altceva, si ca un mic cadou o sa iti citez dintr-un articol: "Staying in Step With Christ Means We Are Never Behind". Celui ce primeste multe daruri de la Dumnezeu (si nu ma refer la cele materiale) i se si cere mult. De multe ori am avut "dispute" cu Dumnezeu pentru ca imi cerea sa dau de acolo de unde nu aveam, iar cu ceea ce aveam nu aveam ce face in acea situatie. Culmea este ca lucrurile pe care pun cel mai mare pret nu prea se pot cumpara cu lucrurile materiale. Dar se pare ca asta este modul in care Dumnezeu ne creste. Deci capul sus, Alina! :)

 • avatar image

  Alina

  iun. 09, 2014

  Reply

  >:d<

 • avatar image

  Silvia

  iun. 10, 2014

  Reply

  LA MULTI ANI!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.