afla despre.. / Diverse

Am decis să fiu fidelă!

13886234_1025849527493517_2114369294655794458_n

A fi fidel cuiva înseamnă a-ți place atât de mult persoana sau brandul, încât să nu vrei nici să-l schimbi și nici să îl abandonezi pentru altcineva sau altceva.  Spre exemplu, eu sunt fidelă scrisului, familiei, cafelei și desigur, principiilor mele. Când alegi să fii fidel, ții cont de mai mulți factori: este ce am nevoie, este ce vreau și este ce îmi trebuie?

Aceste gânduri mi-au invadat mintea în timp ce așteptam la casă ca să plătesc.

– Card de fidelitate aveți?

– Hm… Nu, nu am. De fidelitate spuneți?

– Da. E gratuit și aveți parte de anumite beneficii.

Niciodată nu m-am gândit mai mult dincolo de aceste carduri de fidelitate. Însă acum, de când în viața mea a mai apărut o persoană, trebuie să învăț și eu un pic să fiu gospodină, nu? Așadar iată că în minea mea apar tot felul de întrebări. De ce sunt făcute, cum? Sună interesant să fiu #ProfiYoungster. De ce? Pentru că această campanie de la Profi mi-a stârnit interesul, nu numai pentru că e magazinul în care găsesc pufarinii preferați de nepoţei, ci și pentru că pe lângă card, pot câștiga și premii. Așadar, să facem research, spun, ca să fiu o gospodină fidelă şi documentată.

Site-ul lor profi.ro ne spune că #ProfiYoungster este o campanie pentru tinerii cu vârstă cuprinsă între 18-30 de ani. Bun, acest aspect îl îndeplinesc. Următorul! E gratuit? Și mai bun! Durează puțin să îl fac. Deci merg la magazin, cer card de fidelitate Profi şi completez cu datele mele formularul de înscriere, sau dacă nu am timp, când ajung acasă pot completa online formularul acesta. Bun, simplu ca bună ziua! Următorul pas? Să câștig premiile! Nu mi-ar strica un go pro sau un selfie stick să îmi fac poze în vacanțe și să fotografiez momentele cele mai speciale din viața mea. Știți, pe cele pe care le postez și pe facebook! Pe lângă toate acestea, am mai aflat și că punctele de fidelitate se acumulează și se transformă în bani!

Data viitoare când o să mă întrebe la casă dacă am card de fidelitate, o să îl scot mândră din portofel și o să-i spun cu gura până la urechi:

– Sunt fidelă, da! Profi, m-ai auzit? Nu merit eu un Go PRO oare pentru asta?

Gata cu vorba, fug până la cel mai apropiat magazin Profi ca să-mi iau cardul, pentru că dacă mă înscriu în luna august sau septembrie, pot câştiga uite asa de multe:

Luna august 2016:

– 1 Camera video GoPro Hero 4, Full HD, Silver Edition, in valoare de 1.791,66 lei [fara TVA];

– 5 Selfie stick Trust, Bluetooth, baterie reincarcabila, cablu USB, Negru, in valoare nominala de 74,16 lei [fara TVA];

Luna septembrie 2016:

– 1 Ceas Smartwatch Huawei Watch W1, metallic gold, Brown Leather Strap, in valoare de 1.379,91 lei [fara TVA];

– 5 Selfie stick Trust, Bluetooth, baterie reincarcabila, cablu USB, Negru; in valoare nominala de 74,16 lei [fara TVA].

P.S. #ProfiYoungster pot fi doar cei ca mine, care nu au mai avut card la Profi până acum şi să efectueze minim 10 tranzacţii cu cardul de fidelitate Profi ín luna august 2016 si/sau 10 tranzactii cu cardul de fidelitate Profi în luna septembrie 2016;

Mai multe detalii găsiți și pe pagina lor de facebook Profi România!

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.