Diverse

Dedicatie catre necunoscut

8x10b&GAstazi,mai mult ca niciodata doresc sa`ti spun cat de mult te iubesc.Tu esti pt mine aerul pe care`l respir,apa pe care o beau cand mi`e sete si focul la care ma incalzesc cand mi`e frig.In tine am gasit totodata cel mai bun prieten si iubirea vietii mele.Caci tu mi`ai facut inima sa`mi bata mai repede si mai incet in acelasi timp.Cu tine pot fi eu insami si pot imparti totul.Nu`mi pot  imagina viata fara tine si cand nu sunt cu tine…parca nu traiesc.Chiar daca acest lucru nu are sens pt alti oameni,eu stiu ca noi doi suntem facuti unul pt altul.Dragostea noastra e ca pasii unui copil.Primii pasi au fost nesiguri,apoi,prinzand incredere in fortele proprii,am inceput sa pasim din ce in ce mai puternic.Acum,mergem perfect.Putem chiar si fugi.Dar,tot ce imi doresc e sa respiram acelasi aer.Sa fim una si sa traim visul nostru.Asa cum ne`am dorit.Tu si eu.Doua cuvinte dar totusi…un singur inteles.Sa ne privim in ochi si sa stim ca suntem meniti.De aceea,azi,acum…vreau sa stii ca am sa incerc sa fiu ajutorul tau potrivit.Am sa incerc sa te ridic spre culmi,si cu pretul nefericirii mele,sa`ti daruiesc tie toata fericirea din lume.Ceea ce simt,nici macar nu poate fi exprimat in cuvinte.E ceva ce parca iti arde in suflet cu un foc aprins.Acel foc arzand e iubirea.Poate e putin ce iti spun acum,sau poate sunt cuvintele prea sarace.Dar,am sa incerc sa ma rezum la doua cuvinte care sper sa`ti ramana in inima ca si o pecete:TE iubesc!

Citeste si:

Diverse

Lumina scuipă pentru a reda vederea, întunericul scuipă pentru a orbi

Oamenii Lumină au un cod al lor. Se simt și cunosc de la distanță. Zâmbetul, privirea, chipul, modul în care pășesc... Toa...

Diverse

Nu ești tu orb?

Nimic nu poate fi mai rău decât să ai ochi și să nu vezi. Metaforic, desigur. Imaginează-ți... să intri pe ușa casei,...

17 Comments

 • avatar image

  artistu05

  iul. 08, 2009

  Reply

  "Dar,am sa incerc sa ma rezum la doua cuvinte care sper sa`ti ramana in inima ca si o pecete:TE iubesc!" ;;) frumos

 • avatar image

  Rewind

  aug. 04, 2009

  Reply

  Am zambit ... si am mai citit odata ... am zambit si am ramas o vreme asa ... genial !

 • avatar image

  durox

  sept. 10, 2009

  Reply

  frumos ps. f norocos necunoscutul tau.. :}

 • avatar image

  RomicutzMicutzSiDragutz

  sept. 17, 2009

  Reply

  felicitari ptr cea ce simtzi....sunt sigur ca prima simtzi apoi scrii....foarte elegant

 • avatar image

  vasi

  sept. 28, 2009

  Reply

  Am descoperit astazi blogul tau in care scrii lucruri atat de frumoase! Imi place foarte mult ce-am gasit scris la tine! Felicitari! Vrei sa-mi dai adresa ta de mail!

  • avatar image

   Stretch

   sept. 03, 2011

   Reply

   That's really tihninkg out of the box. Thanks!

 • avatar image

  vasi

  sept. 28, 2009

  Reply

  Am descoperit astazi blogul tau in care scrii lucruri atat de frumoase! Imi place foarte mult ce-am gasit scris la tine! Felicitari! Vrei sa-mi dai adresa ta de mail,plz!

 • avatar image

  freedom

  oct. 09, 2009

  Reply

  pff!! the same old words......

 • avatar image

  eu

  nov. 06, 2009

  Reply

  http://simplulgand.wordpress.com/2007/08/19/scrisoare-catre-necunoscuta-mea-x/

 • avatar image

  Th3Lov3OfG0d

  nov. 09, 2009

  Reply

  Vad ca e la moda să se scrie câte un mesaj/o scrisoare/un articol ... dedicat viitorului sau viitoarei CUNOSCUTE. Nu îmi ramane decat să spun: "Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra." Matei 6:33 PROBAT + TESTAT + APLICAT + VERIFICAT ... Cuvântul lui Dumnezeu e ADEVĂRAT şi VALABIL şi în domeniul acesta.

 • avatar image

  smith ion

  dec. 26, 2009

  Reply

  Cine esti tu , minune a lumii ?!

 • Ce-am citit şi mi-a plăcut | R.

  feb. 11, 2010

  Reply

  [...] Alina Ilioi – Dedicaţie către necunoscut [...]

 • avatar image

  irina_ina_na

  feb. 22, 2010

  Reply

  :( :x

 • She wanna » Ce-am citit şi mi-a plăcut

  mart. 09, 2010

  Reply

  [...] Alina Ilioi – Dedicaţie către necunoscut [...]

 • avatar image

  Alexandru

  mart. 21, 2010

  Reply

  Sa cautam intai Imparatia Lui, mi-a placut versetul ales de Utu. Si Domnul iti va darui pe cineva care cauta Imparatia Sa. te salut

 • avatar image

  Roxana

  iun. 17, 2010

  Reply

  Mai,scri foarte frumos. :) Am citit multe din postarile tale si modul in care te exprimi,lucrurile pe care le simti si felul in care le percepi ar putea face pe oricine sa inteleaga niste lucruri in viata. Am vazut un comentariu " the same old words". Da! The same old words,dar fiecare le exprima altfel,iar modul tau imi place mult. :) Nu lasa darul de la Dumnezeu sa se iroseaza,scrie in continuare pentru ca ,nu stiu altii,dar eu iti citesc postarile. Te pup.:)

 • avatar image

  Ovi

  sept. 23, 2010

  Reply

  Aimee iubea iubirea :)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.