Diverse

Deja s-au tăiat cei 25%!!

Da, da! Deja s-a tăiat 25%!! Numai că încă nu din salarii şi pensii ci din bunul-simţ al parlamentarilor în frunte cu preşedintele! Grav este că, oameni buni, suntem conştienţi că nu aveau o proporţie de 100% de bun simţ. Şi acum…lacrimi şi suspine!! Dacă s-a mai tăiat încă 25% din puţinul ce-l aveau, cu ce vor rămâne?! Nu ştiu, nici nu vreau să ştiu sau să mă gândesc. Cert este că domnii în cauză aruncă vina unul pe celălalt. Sper să nu o arunce atât de departe încât să ajungă la poporul de rând. Noi, oamenii ”obişnuiţi”. Noi, oamenii de jos.
Stimaţi cetăţeni şi concetăţeni, nu disperaţi! Nu vă faceţi gânduri negre! Situaţia este sub control. Se va scade din salariiile voastre până când nu se va mai avea ce scade, iar apoi, dacă tot nu se rezolvă situaţia…vom mai vinde câteva românce, că deeee….sunt frumoase foc, prin străinătate. Iar într-un final, sunt sigură că vom ieşi din criză! Doar nu disperaţi! Sunt sigură că dacă se va ajunge la un caz major, unul dintre parlamentari îşi va vinde o casă din cele 10. Numai că nu cea de pe Coasta de Azur!
Dacă nu va funcţiona nimic din toate cele…. ne vom reîntoarce la ”Cultul personalităţii”!

imagine preluată de pe: http://www.hubo.md

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

6 Comments

 • avatar image

  Costi

  mai 26, 2010

  Reply

  "Romania tara Minunilor!!" si cu asta cred ca inglobez tot. Si scuzatima da prostii suntem noi caci votam si lasam niste taraturi sa ne conduca cum vor ei asa ca....no coment. Alina mai bine ai posta ceva de tinerete fara batranete... :))findca noi romanii nu ne vom schimba niciodata;) orcum bun post bv.

 • avatar image

  cristinagabriela19

  mai 27, 2010

  Reply

  'Bunul simt' ? mai tine oare cineva minte cine mai e si 'acesta' ??? :(

 • avatar image

  Dan_cj

  mai 27, 2010

  Reply

  Stau si privesc in gol,înainte sa deschid Cartea Cartilor si sa vad alte lucruri decât cele de care ne batem toată Ziua, si mă întreb de ce acest suflet bun si sensibil care si mai varsa zaduful pe un blog scris bine ,încearcă sa inteleaga si sa si explice Niste lucruri muuult prea murdare si ilogice din politica românească?! Nu ţi pata pana incercarilor scriitoricesti cu mocirla numita politica, atâta timp cat restul lumii tace si inghite- nu degeba avem o balada care ne reprezintă,fiind un popor de "oi", fără coloana vertebrala, parca simtindu ne bine când suntem asupriti"

 • avatar image

  Movi - 4Suceava

  mai 28, 2010

  Reply

  :) Ei probabil erau beti atunci cand au taiat ... sau na tot criza e de vina. Daca ar fi doar asta ar fi icna bine insa e deja inceputul, vor mai face mlte tampenii pana sa isi recunoasca toata clasa politica incopetenta... dap asta probabil niciodata de unde atata onoare la romani.

 • avatar image

  cristi

  mai 28, 2010

  Reply

  Suntem condusi de niste hoti... care la fiecare smecherie fura miliarde de euro! si tot ei ca sa-si acopere faptele astea, fac propaganda despre cateva zeci(sute) de mii de euro...(ca i-a furat X, ca au fost pe la Y...si bla bla bla). Nu mai este aproape nimic productiv, deci bani la stat nu prea mai vin... si de unde sa aibe bani sa plateasca salarii si pensii??! Le-au ramas variantele: 1. sa scada salariile si pensiile 2. sa mareasca taxele 3. sa ajute la dezvoltarea tarii cu singurii bani care exista, banii lor... Varianta 3... in nici un caz!!! ca doar nu-s prosti ei! Pana acum, au furat asa mult, incat impreuna detin o suma de... 12(poate 13) cifre!!! (in euroi!) Variantele 1 si 2 is mult mai lejere, pentru ei!... Varianta 1... o vedem, si o vom simti! Nu va faceti griji, ca si varainta 2 va urma, peste putine luni! Alegand reducerea salarilor si pensiilor a fost o problema pentru acesti hoti! Ce problema oare? Faptul ca le pasa de oameni si ca le pare rau cand vor fi mai saraci?? Nicidecum!!!! Problema lor a fost care din variantele 1 sau 2 sa o aleaga prima...

 • avatar image

  Teknoloji Blogu

  apr. 16, 2014

  Reply

  thanks :)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.