Diverse

Emoţie de primăvară

Am deschis ochii. Se îngâna ziua cu noaptea şi lumina care pătrundea pe fereastră era romantică. Am zâmbit. Miros de flori proaspete îmi inunda camera. Prin mintea mea au trecut repede clipele de aseară. Mi-am amintit cum am stat pe braţele Lui şi am povestit până am adormit. După ce am adormit, a rămas lângă mine şi mi-a vegheat somnul dulce. Am mai zâmbit o dată în amintirea serii trecute.
Mă ridic din pat şi merg spre fereastră. Sute de flori stăteau în grădina casei mele. Ce minunat! Când a avut timp să-mi aducă toate aceste flori? Şi erau…doar pentru mine. Inima începe să-mi bată tot mai puternic. Sângele îmi năvăleşte în obraji ca la o adolescentă îndrăgostită! Mă îndepărtez de la fereastră. Pe birou, zăresc o scrisoare. Alerg spre ea cu nerăbdare şi o deschid cu sufletul la gură. În ea, este scris: ”Pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuită şi te iubesc…” Waw, ochii mi se umplu de lacrimi. Nu mai pot termina de citit. Ce minunat! Dar, stai! Ce pachetul acela de lângă scrisoare? Deschis nerăbdătoare cutia şi înăuntru găsesc un lucru la care visez de ani întregi. Cine mai are un iubit aşa ca mine, să-şi amintească ce I-am spus că îmi doresc în urmă cu luni, poate chiar cu ani în urmă?
Inima îmi tresaltă de emoţie. Cum oare poate ca El, care e atât de minunat, care e atât de frumos că nu-L poţi privi şi e atât de bogat că ar putea cumpăra lumea întreagă, să mă aleagă pe mine dintre mii şi mii? Este de neînţeles! Şi totuşi… aud vocea Lui suavă cântându-mi: ”Te-am ales dintre mii şi mii de mii. Glasuri multe m-au strigat, mâini întinse m-au chemat dar… din toate ne-nţeles… te-am ales!” Cu ochii în lacrimi de fericire îmi îndrept paşii către lumea de afară şi încet, încet….simt cum El mă ia de mână! Atunci, cu un zâmbet în colţul gurii, cu ochii strălucind de emoţie, păşesc hotărată şi fermă! Sunt…cea mai iubită dintre pământeni!

imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

Diverse

Am făcut o pauză

Salut, Ce mai faci? Să știi că eu am făcut o pauză căci mi-am spălat sufletul. Cum cu ce? Cu lacrimi. Nu știai că lac...

Diverse

Cum ne pot ajuta jocurile online?

Jocurile educative online pot avea o serie de efecte pozitive asupra copiilor și tinerilor care le utilizează. Acestea pot include: ...

8 Comments

 • avatar image

  Freyja

  mart. 05, 2010

  Reply

  ce stare frumoasă mi-ai dat... mă bucur mult pentru tine

  • avatar image

   capshunik

   mart. 08, 2010

   Reply

   multumesc....:) La multi ani draguto!

 • Ce-mi place pe bloguri | rox

  mart. 05, 2010

  Reply

  [...] simte emoţia primăverii. Şi eu o aşteptam de mult dar din păcate soarele ne-a părăsit prea repede. Ninsoarea şi-a [...]

 • avatar image

  EuSiZero

  mart. 07, 2010

  Reply

  "Cum oare poate ca El, care e atât de minunat, care e atât de frumos că nu-L poţi privi şi e atât de bogat că ar putea cumpăra lumea întreagă, să mă aleagă pe mine dintre mii şi mii?" Fara nici o suparare,suna penibil aceasta fraza facand aluzia la cat de bogat e si nu numai...Te citesc de ceva vreme,ai o varsta frageda si-o mentalitate ce face diferenta,dar vezi tu,fara sa vrei aceste "ganduri ascunse" se tin pentru tine si totul pentru imagine,stii tu...Ia ca atare ce-am spus si nu altfel! Zile la fel de minunate!

  • avatar image

   capshunik

   mart. 07, 2010

   Reply

   :) In aceasta postare nu e vorba despre un El=iubit, e vorba despre un El=Dumnezeu daca nu ai priceput:) Si Dumnezeu e bogat pentru ca detine lumea intreaga. Alte nelamuriri?

 • avatar image

  EuSiZero

  mart. 09, 2010

  Reply

  Ma gandeam ca poate fi si posibilitatea asta,pentru ca ai folosit litere mari si voiam sa ma iau de tine si pentru asta,ma gandeam ca ai ajuns la astfel de cuvinte mari si sincer,nu te regaseam in articol. Sunt curios cate persoane au dedus asta,probabil cei c-un Dumnezeu al bisericii si nu al filozofilor. Ma dezamagise acel articol.Daca erai din Bucuresti,tindeam sa te cunosc,de altfel doar o sa te citesc. O zi buna!

 • She wanna » Ce-mi place la voi

  mart. 09, 2010

  Reply

  [...] simte emoţia primăverii. Şi eu o aşteptam de mult dar din păcate soarele ne-a părăsit prea repede. Ninsoarea şi-a [...]

 • avatar image

  HistoryMaker Nathanael

  mart. 15, 2010

  Reply

  Alina... felicitari pentru articol! Atinge ce trebuie sa atinga! Te voi adauga la mine la blogroll. Bless u!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.