ascuns in suflet

Fă-ţi bagajele şi pleacă!

10509712_754457774597640_4473376098970459284_n

Fă-ţi bagajele şi pleacă! Împachetează tot, nu lăsa nimic în urma ta, nici măcar mirosul parfumului tău. Ia cu tine şi promisiunile deşarte pe care şi aşa nu le-ai ţinut, ia vorbele frumoase pe care mi le-ai spus şi au rămas la stadiul de vorbe, şi să nu cumva să uiţi şi de visele noastre. Poţi să le iei şi pe alea, pentru că nu mai am nevoie de ele. Îmi voi face alte vise.

Haide, împachetează mai repede, pentru că nu vreau să mă răzgândesc. Când a venit vorba de tine, mereu am făcut-o. Şi nehotărârea, răzgânditul ăsta e o trăsătură de caracter care mie nu-mi place. Şi iată, m-ai făcut să o am. Nu mă înţelege greşit, nu dau vina pe tine, dar nici nu te absolv de ea. În aceeaşi măsură suntem vinovaţi. Eu, că te-am crezut. Tu, ei bine, tu… că m-ai făcut să te cred.

M-am bucurat că ai apărut, pentru că m-ai adus mie înapoi. Dar nu mi-ai spus că o să coste atât de scump tranzacţia asta. Ar fi trebuit să ştiu, căci lucrurile gratuite sunt cele mai scumpe. Ai venit şi-ai umplut un gol pe care acum l-ai lărgit.

Nu uita să-ţi iei şi speranţa cu tine, pentru că nu mai e nevoie de ea, în cazul nostru. Împachetează şi orele nedormite, zâmbetele îndrăgostite şi planul acela al nostru, pentru bătrâneţe. Nu vom mai îmbătrâni. Nu împreună. Aşa că nu mai avem nevoie nici de acela. Şi ia şi toate îmbrăţişările pe care nu ţi le-am dat.

Doar pleacă mai repede.

Şi nu lăsa nimic în urmă.

Pleacă, pentru că vreau să mă vezi pentru ultima oară cu capul sus.

Pleacă, ca mai apoi, să pot să mă prăbuşesc.

Şi să-mi culeg bucăţile de pe jos, de printre lacrimi.

Şi să mă resetez, scoţându-te din sistem, pentru că utilizatorul inimii mele este acum inexistent.

Ai plecat? Bun! Să nu cumva să asculţi fiecare por al meu care te strigă să te întorci înapoi!

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

16 Comments

 • avatar image

  Marin

  iul. 13, 2014

  Reply

  Bună! Cred că o femeie trăiește diferit un asemenea moment. Față de cum îl trăiește un bărbat. Desigur, de suferit, se suferă la fel. Nu am ratat nici eu o experiență de genul acesta. Doar ca mi-am păstrat toate amintirile, gândurile, visurile etc. Am renuntat la partea materiala a relatiei, insa am pastrat povestea emotionala. Pentru ca mi-am zis ca si ea a contribuit la omul care sunt acum. Toate câte se întâmplă sunt pentru că avem puterea să le depășim și pentru că învățămintele ne vor folosi. In plus, mereu am zis ca lacrimile sunt dovada sufletului din noi: când corpul nu mai face fata emotiilor mult prea puternice, le elibereaza. Să ai noapte frumoasă!

  • avatar image

   Alina

   iul. 14, 2014

   Reply

   Marin, depinde. Uneori vrei să păstrezi amintirile, alteori nu. E foarte bine dacă poţi învăţa din ele, şi te transformă într-o persoană mai bună.

   • avatar image

    Marin

    iul. 14, 2014

    Reply

    Neața! Așa-i, spui drept :) Eu am ales să țin minte câte pot. Nu știu dacă m-au transformat într-o persoană mai bună; măcar m-au împiedicat să repet greșelile :D Săptămână cu soare și cu spor!

 • avatar image

  Marian Bîclea

  iul. 13, 2014

  Reply

  ctrl+alt+del mîine începe noua viață

  • avatar image

   Alina

   iul. 14, 2014

   Reply

   :)

 • avatar image

  just a random guy

  iul. 14, 2014

  Reply

  Trist de tot, ce spui tu acolo, trist de tot si totusi adevarat, dar priveste partea buna, dupa ce te prabusesti ramame un singur drum, in sus, asa ca, sfatul meu, uita micile esecuri oricat de mari ti-ar parea si priveste doar in sus. Chiar, care este "sus"-ul tau?

  • avatar image

   Alina

   iul. 14, 2014

   Reply

   LA mine, în sus, se află Dumnezeu. La tine?

 • avatar image

  Joao Zola

  iul. 14, 2014

  Reply

  Alina da mi voie mai intai sa te felicit pentru inca un material reusit... Personal obisnuiesc sa spun ca oamenii vin si pleaca din viata noastra cu scop pregatit de Dumnezeu... fie ca aduc lucruri bune sau rele, scop este sa ne faca oamenii mai buni si dependenti de Dumnezeu... amintirile au si ele scopul lor, raman ca o cicatrice fie in inima sau mintea sau chiar fizic (vizibil) ca sa ne aduca aminte ca intr-o zi fie am fost pacaliti fie ca am fost ajutati... se renunta la amintirile acelea care ne doboara si strica prezentul si viitorul nostru personal si relational... concluzie? Amintirile (bune sau rele) nr fac oamenii mai buni daca avem intelepciunea, maturitate sa invatam ceva... cine nu are amintiri sa-si caute ... zicea un prieten

 • avatar image

  jurnalulmarriei

  iul. 14, 2014

  Reply

  Plecam cand suntem nefericiti , cand iubirea se transforma in suferinta adica in neiubire . Plecam fiindca nu mai e D-zeu in ecuatie si stim ca asta e finalul . :)

  • avatar image

   Alina

   aug. 12, 2014

   Reply

   Când nu mai e Dumnezeu, mereu e finalul :)

 • avatar image

  Rucsi

  iul. 14, 2014

  Reply

  Frumos. Artă! Ai un suflet superb, Alina.

  • avatar image

   Alina

   aug. 12, 2014

   Reply

   Rucsi... mi-ai adus un zâmbet larg pe buze!

   • avatar image

    Rucsi

    aug. 12, 2014

    Reply

    mă bucur :)

  • avatar image

   Rucsi

   aug. 12, 2014

   Reply

   mă bucur :)

 • avatar image

  Razvan

  iul. 18, 2014

  Reply

  Cautam ceva despre indiferenta si te-am gasit, intamplator. Nu-ti stiu povestea, nu stiu daca ceea ce scrii aici este despre tine, despre viata ta, oricum ai scris frumos. Bun, ceea ce am inteles la sfarsit, din ultima fraza este ca inca il vrei, desi ii ceri sa plece. Gresesc? Nu sunt adeptul acestei practici, comunicarea si apoi intelegerea dupa parerea mea sunt cheia succesului intr-o relatie. Daca exista acestea doua din start este un mare plus. Si eu am promis si nu m-am putut tine de promisiune, nu pentru ca nu o iubesc, dimpotriva e fata cu care ma vad asa cum ai scris si tu batran si tinand-o de mana, nu pentru ca nu am vrut, ci pentru ca nu s-a putut din punct de vedere material. O zii buna!

  • avatar image

   Alina

   aug. 12, 2014

   Reply

   Mulţumesc, şi te mai aştept pe aici!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.