Diverse

Femeia tunată

O putem recunoaşte uşor datorită numeroaselor operaţii estetice prin care a trecut. Nasul mic datorită unei faimoase rinocorecţii, mărirea sau remodelarea buzelor, micşorarea sau mărirea sânilor, botox, lifting facial, extensii de păr ieftine sau scumpe (fiecare după buget), unghii lungi în gel, lentile de contact care de care mai colorate, fie că este sau nu nevoie, absorbţia grăsimii, fese implantate, etc. În ziua de azi doctorul estetician este pentru femei în mod special ca şi un fel de zeu primordial. Dacă din întâmplare sunt puţin mai albe ca şi nuanţă, fug la un bronz artificial. Nu contează că acesta uneori iese galben şi plin de pete. De, fiecare cât îşi permite!
Dacă nu le place mărimea sânilor sau cum se poziţionează aceştia, îi scapă din lesă şi fug din nou către faimosul bisturiu. Dacă buzele sunt prea subţiri sau prea groase şi le transformă, chipurile, zâmbetul într-un rânjet, îşi iau inima între buze şi aleargă la cabinet.
Am ajuns ca în zilele de astăzi să ne temem să mai umblăm cu obiecte ascuţite pe lângă frumoasele doamne, ca din întâmplare să nu le înţepăm şi să se dezumfle! Nu mai există frumuseţe naturală, nu mai există un etalon original, nu mai există frumuseţe doar pentru că aşa i-a fost dat!! NU!!!
Dacă în trecut operaţiile estetice erau o barcă de salvare şi o fărâmă de speranţă pentru oamenii desfiguraţi sau cu probleme serioase de înfăţişare, în zilele de astăzi acestea au devenit esenţialul pentru femeile deja frumoase, care doresc să fie şi mai frumoase! Întrebarea este: doamnelor, investiţi enorm de mult în frumuseţea fizică, dar nu aţi observat că în interior sunteţi putrezite?

Citeste si:

Diverse

Am făcut o pauză

Salut, Ce mai faci? Să știi că eu am făcut o pauză căci mi-am spălat sufletul. Cum cu ce? Cu lacrimi. Nu știai că lac...

Diverse

Cum ne pot ajuta jocurile online?

Jocurile educative online pot avea o serie de efecte pozitive asupra copiilor și tinerilor care le utilizează. Acestea pot include: ...

8 Comments

 • Femeia tunată - Ziarul toateBlogurile.ro

  iul. 29, 2010

  Reply

  [...] Femeia tunată Thu Jul 29, 2010 13:10 pm O putem recunoaşte uşor datorită numeroaselor operaţii estetice prin care a trecut. Nasul mic datorită unei faimoase rinocorecţii, mărirea sau remodelarea buzelor, micşorarea sau mărirea sânilor, botox, lifting facial, extensii de păr ieftine sau scumpe (fiecare după buget), unghii lungi în gel, lentile de contact care de care mai colorate, fie că este sau nu [...] [...]

 • avatar image

  SorinC

  iul. 29, 2010

  Reply

  Suna absolut macabru ultima fraza. Oricum...se pare ca in showbiz nu ai cum sa reusesti altfel...sau poti dar cu altfel de sacrificii.

  • avatar image

   capshunik

   iul. 29, 2010

   Reply

   Am dezvaluit o realitate dureroasa:)

 • avatar image

  petruburac

  iul. 29, 2010

  Reply

  Saracele femei bogate... cat chin pe capul lor. Multumirea de sine e o mai mare comoara.

 • avatar image

  peti

  iul. 29, 2010

  Reply

  toata apreciera mea pt acest articol, ai spus multor lucruri pe nume si nu voi repeta. trist este ca si din fiicele Imparatului alearga la asa ceva si impreuna cu cele ale filistenilor calca dreptul de autor al Creatorului. nimeni, absolut nimeni, nu are cum sa asorteze mai bine ca El culorile,nuantele, marimile. cele bune si vesnice, peti.

 • avatar image

  dan_cj

  aug. 02, 2010

  Reply

  Probabil ne emrge prea bine, si de aici toate pronirile acestea inspre super-frumusete.Si in trecut in cetatile cele mai bogate erau cele mai groaznice pacate si orgii...puterea banului inlocuieste foarte usor frica de El!!

 • avatar image

  arcan

  aug. 11, 2010

  Reply

  Ami plac romanii la nebunie,serios,mincinosi nu vor da sunt,rai nu vor da sunt,practic orice unui roman nu-i place chiar aia al reprezinta si in viata mea au fost destule exemple,cea mai cea e judecata,ne credem mai buni judecandu-i pe altii,asa faci tu aici in in alte postari si mai mare e pacatul ca nici nu-ti dai seama,eu acum fac la fel dar rescunosc,pari a fi sfanta ori te crezi sfanta dar nu esti,sincer mai bine ti-ai inchide blogul ......pt ca tot degeaba.

  • avatar image

   capshunik

   aug. 12, 2010

   Reply

   Invata sa scrii corect gramatical si pune mana si citeste o carte!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.