Reviews / Social

Frumuseţea Atipică a defilat în inimile noastre!

atipicbeau

 Curajul în sine este un act al inimilor frumoase! Curajul de a te ridica şi de a continua să fii tu, chiar şi când societatea îţi spune că TU eşti diferit. Că nu eşti ca ceilalţi.

12 fete frumoase şi curajoase au urcat aseară pe scena showului de fashion Atipic Beauty Supported by Alin Gălăţescu, proiect iniţiat de Open Your Heart- Magda Coman, şi ne-au oferit o lecţie, nouă, publicului. Îmbrăcate în rochii senzaţionale  create de designeri deosebiţi, acestea au transmis un mesaj care speră să trezească România: „Vrem ca oamenii să vadă dincolo de cele 4 roţi”. Iar dincolo de cele 4 roţi se află câte o poveste specială, o persoană care a trebuit să lupte cu viaţa, cu preconcepţiile, cu societatea şi chiar cu ea însăşi. Dincolo, se află o frumuseţe atipică, atât interioară, cât şi exterioară.

Fetele nu cer nimic mai mult decât ca noi să le vedem aşa cum sunt ele: frumoase, curajoase, ambiţioase, eroine, luptătoare cu viaţa. Tocmai de aceea, aseară au ţinut capul sus şi au defilat pe scenă ca nişte fotomodele pline de încredere şi de viaţă. Exact aşa cum sunt. Emoţiile lor au fost împărţite cu 13 persoane publice, care le-au însoţit pe podium şi au strălucit alături de ele. „Vedeţi vreo diferenţă între noi două? De fapt, este una. Ea ştie italiana, eu nu” a spus Ana Maria Stancu, Antena 1. „Mă simt onorată să fiu la acest eveniment” a precizat şi Antonia, cântăreaţa care a defilat alături de Magda Coman.

A fost un eveniment care a pus un strop de lumină, de iubire, de căldură în sufletul fiecăruia. Un eveniment în care, pentru o clipă, te-ai simţit purtat într-o altă lume, în care pe scenă stăteau 12 femei pregătite să înfrunte lumea şi să lupte pentru o schimbare în lumea persoanelor cu dizabilităţi. A fost un eveniment în care Frumuseţea Atipică a defilat în inimile noastre!

ab1

ab2

anaalina

Fotografii realizate de: Horia Stan

Citeste si:

Diverse / Social

Și Suceava mea?!

M-am născut, am crescut și am trăit o mare parte din viață în Rădăuți, județul Suceava. Părinții mei, familia mea, pri...

Social / special pentru voi

Unde este dragostea?

În săptămâna care a trecut, i-am întrebat pe invitații mei din emisiunea pe care o prezint, ce consideră ei că le lipsesc ...

4 Comments

 • avatar image

  Loredana

  mart. 13, 2014

  Reply

  Cat de emotionant!

  • avatar image

   Alina

   mart. 14, 2014

   Reply

   Să știi că da...au fost deosebite!

 • avatar image

  niky

  mart. 16, 2014

  Reply

  Important ar fi sa fie ajutate cu adevarat!!!!si nu sa-si faca altii publicitate pe spatele lor!!!ele nu sunt doar persoane cu dizabilitati, sunte fete frumosase, inteligente care au unNUME. O chestie doar de fatada si atat!!!

  • avatar image

   Alina

   iun. 02, 2014

   Reply

   Niky, nu ştii cât de mult contează pentru ele că pot defila pe scenă...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.