Diverse

Frumuseţea din scaunul cu rotile

cristi

Aseară iar au defilat frumoasele mele atipice, de această dată în Cluj-Napoca. Dacă în Bucureşti am reuşit să fiu alături de ele, acum nu am putut, din păcate, fiind ocupată cu organizarea lansării cărţii mele.

12 modele, în frunte cu Magda Coman, iniţiatoarea proiectului, au arătat încă o dată celor din jurul lor, frumuseţea din scaunul cu rotile. Ştiu, sună ironic şi un pic intrigant. Cum adică frumuseţea din scaunul cu rotile? Există aşa ceva? Poate fi dizabilitatea o frumuseţe? Uităm că un suflet frumos, conduce la un om frumos. Iar aceste tinere au mai mult decât un suflet frumos, pentru că al lor este asezonat cu toate luptele pe care le-au dus pentru a-şi menţine capul sus. Iar noi, societatea, nu prea le-am ajutat, să fim sinceri cu noi înşine.

Şi iată că, în ciuda obstacolelor, continuă ediţie de ediţie să ne amintească de frumuseţea lor atipică. De ceea ce ele au, şi puţini dintre noi avem. O inimă mare, curajoasă, care păşeşte pe acel podium în pofida tuturor problemelor, înfruntând fiecare privire curioasă sau mai puţin curioasă.

Felicitări, fetelor, pentru încă o ediţie în care ne-aţi amintit de frumuseţea din scaunul cu rotile!

cristi2

cristi3

Photo Credit: Cristi Vescan 

Citeste si:

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

Diverse

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității. Alina Ilioi Mureșan: Așa...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.