Diverse

Gunoi intră, gunoi iese

Ceea ce vezi, ceea ce citeşti, ceea ce înveţi…totul se asimilează şi ajungi într-un final să şi dai afară. Ce? Tot ceea ce ai cultivat în decursul unui timp. Uită-te bine în jur, vezi ce oameni te înconjoară, ce prieteni ai şi ce înveţi de la ei. Uită-te bine ce cărţi ai în jurul tău, ce cărţi aşteaptă în bibliotecă. Uită-te bine la acitvităţile pe care le faci, la interesele pe care le ai şi la impresia pe care o laşi în jurul tău. Răspândeşti lumină? Răspândeşti cultură? Oamenilor le face plăcere să discute cu tine? De fapt, au ce discuta? Eşti un om care are ce învăţa pe alţii şi care te laşi învăţat?
Dacă citeşti toată ziua reviste sau ziare, de sport sau modă, dacă toată ziua stai cu mâna pe telecomandă şi te însoţeşti cu prieteni care scot numai gunoaie şi mizerii pe gură…nu te supăra…dar dacă gunoi intră în mintea ta, în viaţa ta….gunoi va ieşi! Nu poţi oferi ceva ce nici măcar tu nu ai.

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.