Diverse

Interviu în închisoare- partea a III a

Vizite: 4176

Daniel şi-a început greul vieţii de la vârsta de 14 ani. El nu a avut norocul altora, are o mamă bolnavă şi a muncit pentru întreţinerea familiei.  A terminat opt clase, mereu a dorit să muncească cinstit chair dacă asta implica efort fizic. Nevoia, lipsa banilor, lipsa suportului părinţilor, cât şi un anturaj greşit l-au împins spre luarea unor decizii pripite.

Cu o maturitate de neaşteptat pentru un băiat de 19 ani, afirmă că ”fiecare plăteşte pentru greşeala lui. Asta e.” Şi de această dată prieteniile greşite şi-au spus cuvântul, băutura şi-a arătat faţa adevărată, dar şi situaţia precară din România a ieşit la iveală. Cert este că un băiat atât de deştept precum este Daniel, a ajuns în situaţia în care să spună că regretă absolut tot din ce  a făcut până acum. Câţi tineri din ziua de astăzi sunt atât de conştienţi şi sinceri cu ei însişi ca să poată susţine aşa ceva? ”În închisoare este o lume diferită faţă de cea de afară”…spune gânditor Daniel.

Este păcat cum asemenea tineri deştepţi, cu o gândire sănătoasă recurg la asemenea fapte. În încheiere, am să vă spun la fel ca şi Daniel: ”NU FĂ NIMIC DIN CE NU AR TREBUI SĂ FACI!”

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

Diverse

Viața la 2 ani

M-am trezit dimineață. Am deschis ochii și... am dat nas în nas cu băiețelul meu. ”Gata nani” îmi spune zâmbind senin....

No comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.