Diverse

Interviu în închisoare-prima parte

Uneori cuvintele sunt de prisos. Câteodată ajunge să priveşti şi să-ţi dai seama de tristeţea din ochii unei persoane. Aşa şi eu. Când am dat mâna cu acest tânăr băiat, am simţit cum strângerea lui moale e lipsită de vlagă. Mai apoi, când în timpul interviului m-a privit în ochi, inima mi s-a strâns de durere pentru nefericirea lui. Totul pentru că a luat deciziile greşite în viaţă. Când ai libertate, ai şi responsabilităţi. Când treci de aceste bariere, plăteşti preţul…Adi l-a plătit şi încă îl plăteşte.  Tu ce prieteni ai? În ce anturaj trăieşti?

Citeste si:

Diverse

Sunt oameni care fug de ei

Sunt oameni care atât de repede fug de ei înșiși, încât în drumul lor răstoarnă și alți oameni. Îi răstoarnă ca pe n...

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

11 Comments

 • avatar image

  DANIEL NICOARA

  ian. 11, 2011

  Reply

  WAW, !!!!! INTERESANT ,FOARTE ESTE UN EXEMPLU CARE NE DA O IMAGINE NOUA A LUCRURILOR DIN LOCURI ,SI DE PERSOANE PE CARE SOARTA ALEGERI IAU DUS SA REFLECTE DESPRE FAPTELE LOR INTRUN LOC NEPLACUT CA SI PUSCARIA :....

 • avatar image

  Daniel

  ian. 11, 2011

  Reply

  Trist dar adevarat, nimeni nu e mai vinovat ca noi pentru alegerile ce le facem, anturajul, familia intr-un context mai naspa sunt doar factori care pot avea influenta asupra unei decizi, dar nu sunt factori decizionali,noi suntem purtatori responsabilitati deciziilor luate, bune sau rele si tot noi platim pretul lor, cu libertatea, cu sufletul sau cu inima. Soarta, ce e este ea?, este ceea ce vrem noi sa fie, noi o dictam prin fiecare gest, actiune, decizie si alegere pe care o facem, restul e doar conjuctura momentului. Oricum ai taia ceva intotdeauna ca avea doua fete!

 • avatar image

  Liuba

  ian. 11, 2011

  Reply

  http://www.youtube.com/watch?v=mvf9yzeM-2U

 • avatar image

  olahus

  ian. 12, 2011

  Reply

  stiu ca nu este esential, stiu ca este doar o aparenta si nu o esenta, dar m-a surprins negativ inceputul, in care mergi cu o mana in buzunar si parca te balangani (de fapt e de la camera, pe care nu o tine dreapta). In rest, te admir si respect pentru munca depusa si trec clipul la favorite, pentru a-l vedea pe indelete mai incolo si a ma concentra si asupra esentelor. Olahus

  • avatar image

   Alina

   ian. 12, 2011

   Reply

   Mulţumesc Olahus atât pentru laudă cât şi pentru critică. Apreciez:) În mod normal, este un mers drept, rar, în care introduc o mână în buzunar pentru a produce un efect de lejeritate, ca şi o poveste.... Chiar îmi pare rău pentru că efectul este altul...:) În următoarele zile va urma un nou episod, aştept părerea ta tot atât de sinceră şi acolo:)

 • avatar image

  Corneliu Rotar

  ian. 12, 2011

  Reply

  Felicitări Alina pentru acest interviu. Mă bucur că ai revenit cu astfel de materiale. Mi-aş dori să fac şi eu ceva similar dar din nefericire, deocamdată nu dispun de dotarea tehnică necesară. Îmi place site-ul tău dar am şi două regrete: 1. Aici nu ai butonul "Like" 2. Aici nu ai banner-ul cu "Române fi mai neamţ" În rest...numai de bine...succes mai departe... reader-ul îşi face datoria şi ne informează constant.

  • avatar image

   Alina

   ian. 14, 2011

   Reply

   Mulţumesc Corneliu. Nici eu nu dispun de dotare tehnică necesară dar Dumnezeu poartă de grijă:) 1. Butonul like? Cred că am de la facebook:) 2. Hm...deocamdată nu promovez nimic pentru că vreau să termin de lucru la blog.

   • avatar image

    Corneliu Rotar

    ian. 20, 2011

    Reply

    Mai menţionez că ar fi utilă opţiunea de informare cu un nou comentariu postat la un articol, ceva în genul: "anunţă-mă despre viitoarele comentarii apărute prin email"

    • avatar image

     Alina

     ian. 21, 2011

     Reply

     Ai dreptate. Am să încerc să rezolv şi asta

 • avatar image

  Mihai Likar

  ian. 12, 2011

  Reply

  nu stiu altii cum privesc dar pentru mine inchisoarea e moarte...

  • avatar image

   Alina

   ian. 14, 2011

   Reply

   E foarte greu să fii limitat de patru pereţi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.