Diverse / special pentru voi

Iubire de la Hollywood, depăşeşte asta!

Vizite: 7598

       3

     O gură de aer proaspăt, o tresărire şi fluturaşi în stomac. Asta am simţit când am văzut fotografiile lor. Da, sunt o visătoare. Da, vreau o semnificaţie mai profundă pentru „iubire” în societatea noastră. Nu, nu cred în basme. Nu, nu visez cai verzi pe pereţi. Ca dovadă e credinţei mele într-o iubire curată şi sinceră, stau doi tineri, Jesse şi Kelly. Jesse a supravieţuit în misiune, în urma unei explozii din Afganistan, unde şi-a pierdut ambele picioare. Kelly este o femeie care atrage privirile din prima clipă. Jesse a decis că viaţa lui nu se sfârşeşte o dată cu pierderea picioarelor. Kelly l-a întâlnit şi s-a îndrăgostit de bărbatul care a decis că viaţa e o luptă. S-au hotărât să lupte împreună. S-au căsătorit. Acum sunt domnul şi doamna Jesse şi Kelly Cottle.

      Acum, Jesse şi Kelly sunt fericiţi. Se iubesc. Au trecut peste defecte şi peste obstacole. Bineînţeles, au greutăţile lor. Nu e uşor să ai o familie când ambele picioare îţi sunt amputate. Nu e uşor, dar nu e imposibil, mai ales când ai lângă tine o soţie care te iubeşte din toată inima. Nu, nu v-am spus scenariul unui film. E realitate. Viaţa bate filmul şi de această dată! Viaţa te învaţă că atunci când iubeşti, treci peste fiecare piedică. Un om ca Jesse vine şi-ţi arată că nimic nu e imposibil, că se poate! O femeie ca Kelly îţi dă o lecţie preţioasă despre ce înseamnă dragostea adevărată. Un cuplu ca al lor demonstrează că familia şi iubirea încă nu au fost pervertite de tot de societate.

     Sunt fericită. Sunt fericită şi zâmbesc acum pentru că i-am descoperit. Simt că fac parte din povestea lor, deşi nu i-am întâlnit niciodată. Simt că mi-au adus aminte că merită să aştepţi. Mi-au amintit că e important să iubeşti din toată inima! Şi mai sunt fericită, pentru că, „iubirile” de la Hollywood pălesc în comparaţie cu aceasta. Iar aceasta e reală!

6

1

5

4

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

Diverse

Viața la 2 ani

M-am trezit dimineață. Am deschis ochii și... am dat nas în nas cu băiețelul meu. ”Gata nani” îmi spune zâmbind senin....

2 Comments

 • avatar image

  Alexandru

  aug. 28, 2013

  Reply

  Frumos Alina.Ma bucur ca in lume inca mai exista iubiri adevarate si intr-adevar, te citez, "Viaţa bate filmul".Intr-adevar acesti doi oameni stiu ce inseamna cu adevarat iubirea.

 • avatar image

  Lotus

  aug. 28, 2013

  Reply

  Mișcător. Pentru că de fapt iubind, ne îndrăgostim de esența celuilalt, de natură spirituală, și nu de corpul lui perisabil. Tocmai de aceea sexul e atât de supraevaluat azi, pentru că am pierdut iubirea, nereușind să ne ridicăm de la nivelul material al corpului. Mulți i-ar considera proști sau nebuni...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.