Diverse

Jocurile copilăriei

Jocurile copilăriei. Ah, ce amintiri frumoase am de acum 10-20 de ani! Însă nu doar de atunci. Și acum, sunt clipe în viață când oboseala și stresul sunt mai accentuate. Fie că vorbim despre o perioadă în care avem mai mult de muncă, fie că schimbarea anotimpului este un motiv de schimbare de dispoziției, sau pur și simplu anxietatea vremurilor în care trăim, e important să avem câteva modalități prin care ne relaxăm.

Pe lângă citit, o plimbare în natură și urmărit un film, îmi place să mă joc online. Da, ați citit bine. Încă de când eram mică am avut o pasiune pentru jocurile online. Iată că chiar și acum, când simt că sunt stresată, aleg să joc online câteva jocuri până când simt că m-am mai liniștit și sunt mai ok.

Dar și jocurile le aleg în funcție de stare. Adică: dacă am momente în care parcă aș căuta ceva sau am nevoie de un răspuns, aleg să joc jocuri de tip hidden. Unul foarte frumos este The Palace Hotel în care trebuie să găsesc diferite obiecte pierdute. E frumos sentimentul acela că am găsit ceva ce am crezut că e pierdut, nu-i așa?

Și ar mai fi un joc pe care îl am atât pe telefon, cât și pe laptop. Un joc pe care îl știu de pe când aveam vreo 12 ani: Cookie Monster, un fel de Pac Man pe care îl jucam alături de verișorii mei. Ce vremuri! Aveam un calculator mare, alb, și făceam cu rândul. Când pierdeam era rândul celuilalt și tot așa. Frumoase amintiri! Le retrăiesc de fiecare dată când aleg aceste jocuri!

Care era jocul copilăriei voastre și ce amintiri aveți? Chiar mi-ar plăcea să îmi povestiți!

P.S. Mai multe idei de jocuri găsiți pe: https://www.solitaire.org/

Citeste si:

Diverse

Jocurile online pot fi și jocurile copilăriei?

Richard e în perioada în care jocurile online i se pare distractive și dacă ar fi după el, ar sta non stop. Dar știm foarte bin...

Diverse

Cu transportul în comun sau cu mașina personală?

De o lună de zile sunt pieton, deoarece nu am putut să mai conduc mașina actuală. Cu această ocazie, mi-am readus aminte de m...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.