Diverse

Jocurile copilăriei

Vizite: 24

Jocurile copilăriei. Ah, ce amintiri frumoase am de acum 10-20 de ani! Însă nu doar de atunci. Și acum, sunt clipe în viață când oboseala și stresul sunt mai accentuate. Fie că vorbim despre o perioadă în care avem mai mult de muncă, fie că schimbarea anotimpului este un motiv de schimbare de dispoziției, sau pur și simplu anxietatea vremurilor în care trăim, e important să avem câteva modalități prin care ne relaxăm.

Pe lângă citit, o plimbare în natură și urmărit un film, îmi place să mă joc online. Da, ați citit bine. Încă de când eram mică am avut o pasiune pentru jocurile online. Iată că chiar și acum, când simt că sunt stresată, aleg să joc online câteva jocuri până când simt că m-am mai liniștit și sunt mai ok.

Dar și jocurile le aleg în funcție de stare. Adică: dacă am momente în care parcă aș căuta ceva sau am nevoie de un răspuns, aleg să joc jocuri de tip hidden. Unul foarte frumos este The Palace Hotel în care trebuie să găsesc diferite obiecte pierdute. E frumos sentimentul acela că am găsit ceva ce am crezut că e pierdut, nu-i așa?

Și ar mai fi un joc pe care îl am atât pe telefon, cât și pe laptop. Un joc pe care îl știu de pe când aveam vreo 12 ani: Cookie Monster, un fel de Pac Man pe care îl jucam alături de verișorii mei. Ce vremuri! Aveam un calculator mare, alb, și făceam cu rândul. Când pierdeam era rândul celuilalt și tot așa. Frumoase amintiri! Le retrăiesc de fiecare dată când aleg aceste jocuri!

Care era jocul copilăriei voastre și ce amintiri aveți? Chiar mi-ar plăcea să îmi povestiți!

P.S. Mai multe idei de jocuri găsiți pe: https://www.solitaire.org/

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

Diverse

Am 30 de ani și îmi place să mă joc.

Am 30 de ani și îmi place să mă joc. Nu, nu de-a viața și nici cu sentimentele. Îmi place să mă joc jocuri pe telefon și...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.