Diverse

Jocurile online pot fi și jocurile copilăriei?

Richard e în perioada în care jocurile online i se pare distractive și dacă ar fi după el, ar sta non stop. Dar știm foarte bine că nu e deloc sănătos să stea foarte mult, însă dacă stă un timp echilibrat, atunci jocurile online pot să îi dezvolte foarte multe laturi.

Totodată, mi-am adus aminte de vremurile în care și eu eram mică și mă jucam jocuri online. Îmi plăceau atât de mult, încât mă jucam și la 20-25 de ani. De ce să mint, și acum dacă e un joc interesant, mă joc.

Voi vă mai aduceți aminte de X și O? Când jucam pe asfalt, cu creta? Ei, iată că am găsit pe un site și varianta online. Am descoperit că am nevoie de antrenament și că am uitat cum funcționează.

Un alt joc care mi-a adus aminte de copilărie este Rummy. Tot online l-am descoperit, pe un site de jocuri online. Recunosc, la jocul acesta sunt AS de mică, mai mereu am câștigat.

Care este jocul tău preferat care îți aduce aminte de copilărie? Dar ce fel de jocuri se joacă ai tăi copii?

Imagine preluată de pe: https://www.calculators.org/

Citeste si:

Diverse

73 nu e o cifră așa mare

73 nu e o cifră așa mare, nu? Pentru un copil care-și pierde un părinte, pare chiar mică. tata Pentru un copil căruia i s...

Diverse

Cu transportul în comun sau cu mașina personală?

De o lună de zile sunt pieton, deoarece nu am putut să mai conduc mașina actuală. Cu această ocazie, mi-am readus aminte de m...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.