ascuns in suflet

La mulţi ani, tată!

Vizite: 471203

IMG_20140815_140303_resized

Dragul meu tată,

    Încă un an în care, din păcate, nu pot să fiu alături de tine. Dar tu ştii bine că inima mea este acolo, cu voi, la casa părintească. Mulţumesc! Mulţumesc pentru că ai avut grijă să mă creşti frumos şi să nu duc lipsă de lucrurile necesare. Mulţumesc pentru că mi-ai dat binecuvântarea de a face parte dintr-o familie numeroasă, pentru că asta este una dintre cele mai mari realizări. Să ai fraţi şi surori.

 Acum… ştiu că te sperie trecerea timpului. O văd în ochii tăi. Te gândeşti că azi ai făcut 65 de ani şi că… mâine o să treacă mult prea repede. Te gândeşti că poate nu o să apuci să-ţi vezi nepoţii crescând. Ai vrea să faci cumva să stea timpul puţin pe loc. Să te poţi bucura de fiecare lucru, de fiecare eveniment. Să fii acolo. Dar uită-te puţin în jurul tău. Uită-te la câte ai realizat, uită-te ce copii frumoşi ai şi ce soţie minunată lângă tine. Uită-te la toate astea şi bucură-te. Bucură-te pentru că tu eşti proprietarul unor comori dăruite de Dumnezeu.

Ştiu că tu ai făcut tot ce ţi-a fost în putinţă. Ştiu că ai dat tot ce ai avut mai bun din tine, şi asta este ceea ce contează. Să te oferi pe tine. Şi tu te-ai oferit ani întregi.

Aşa că te rog, zâmbeşte. Faci 65 de ani minunaţi. Ani pe care nu i-ai irosit şi nu i-ai lăsat să treacă pe lângă tine. Tu ţi-ai lăsat amprenta asupra Pământului. Tu ai trăit. Alţii nu se pot lăuda cu asta. Alţi oameni nu pot să spună aceasta, pentru că nu au făcut nimic cu timpul lor. Au trăit doar pentru ei. Dar tu te-ai jertfit, iar atunci când te jertfeşti, urmezi exemplul lui Hristos.

La mulţi ani din partea mezinei tale! Din partea celei mai mici fiice. Lasă frica, nu te gândi cu groază că timpul trece. E normal să treacă. De aceea, profită din plin de el! Fă-ţi şi mai multe amintiri, caută prezenţa noastră, prezenţa nepoţilor, prezenţa celor dragi ţie.

Te respect şi te preţuiesc ca părinte!

Astăzi trimit spre tine 65 de binecuvântări.

  La mulţi ani! 

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

ascuns in suflet / Diverse

Îmi place singurătatea

Bună. Sunt Alina. Am peste 17.000 de followers pe pagina personală de facebook, peste 45.000 pe pagina blogului meu, Gânduri As...

11 Comments

 • avatar image

  tomamarin

  aug. 15, 2014

  Reply

  Bună! La mulţi ani tatălui tău! Să-şi şi să vă trăiască :)

  • avatar image

   Alina

   aug. 15, 2014

   Reply

   Mulţumim foarte mult!

   • avatar image

    tomamarin

    aug. 15, 2014

    Reply

    Cu mult drag.

 • avatar image

  me

  aug. 15, 2014

  Reply

  Draguta scrisoare, dar ai o greseala:ai spus ca esti mezina, si in cealalalta propozitie ai spus ca esti cea mai mica fata. Este acelasi lucru. Ori mezina, ori cea mai mica. Nu merg ambele una langa alta. Kisses

  • avatar image

   Alina

   aug. 15, 2014

   Reply

   Am întărit afirmaţia, doar. Nu sunt în aceeaşi propoziţie, ci în propoziţii diferite :) Ştiu că e acelaşi lucru. Să fii iubită!

 • avatar image

  Gabriela

  aug. 15, 2014

  Reply

  Alina, ausculta , niciodata nu ii spui tatalui, deajuns , cat de mult il iubesti. Nu pierde o zi, o ocazie. Suntem Asa de trecatori...

 • avatar image

  Gabriela

  aug. 15, 2014

  Reply

  La multi ani!

 • avatar image

  Ciprian Barsan

  aug. 15, 2014

  Reply

  La multi ani...

 • avatar image

  Capelanul

  aug. 16, 2014

  Reply

  Frumos si emotionant mesaj pentru tata.Multi tati ar dori ca la aceasta varsta sa primeasca de la copiii lor, indiferent ca e "mezina" sau "cea mai mica" asemenea mesaje.Oricum este perfect gramatical, in formatul textului, dar sa nu pierdem esenta si sa-i dorim acestui tata minunat in continuare " ani multi si fericiti alaturi de CEL PREAINALT si de minunata familie". Fiti mandru tata de ceea ce Domnul v-a dat si slujiti-L in continuare.Respect deosebit intregii familii, Domnul sa fie Ocrotitorul d-voastra. Cu stima, MM

 • avatar image

  misa

  ian. 22, 2015

  Reply

  Toti parintii din lume sa traiasca

  • avatar image

   Alina

   ian. 31, 2015

   Reply

   Amin!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.