Diverse

Lumea văzută de sus

Lumea văzută de sus nu e acelaşi lucru cu cea de jos. Cu cea în care trăieşti. Oamenii văzuţi de departe, nu mai sunt aceiaşi atunci când te apropii. Visele pe care le ai de când eşti copil, nu mai sunt aceleaşi atunci când ţi s-au îndeplinit şi ai crescut. Prietenii tăi…nici eu măcar nu rămân aceeaşi atunci când au ocazia să-şi arate adevărata faţă. Chiar tu…te schimbi odată cu trecerea timpului. Încărunţeşti, ai riduri, tremuri mai mult. Lucrurile care erau cândva priorităţi pentru tine, acum au devenit doar simple lucruri. Persoanele care erau totul pentru tine, acum sunt aproape de nimic. Te zbaţi, lupţi şi spui de multe ori că lucrurile nu sunt ce par a fi.
Până la urmă ce ar trebui să facem? Să ne minţim că totul va rămâne neschimbat, că oamenii sunt ceea ce pretind că sunt…sau să privim doar de sus, de departe?

Citeste si:

Diverse

Am făcut o pauză

Salut, Ce mai faci? Să știi că eu am făcut o pauză căci mi-am spălat sufletul. Cum cu ce? Cu lacrimi. Nu știai că lac...

Diverse

Cum ne pot ajuta jocurile online?

Jocurile educative online pot avea o serie de efecte pozitive asupra copiilor și tinerilor care le utilizează. Acestea pot include: ...

3 Comments

 • avatar image

  petruburac

  apr. 22, 2010

  Reply

  Ce ar trebui sa facem? Sa invatam mereu, sa iubim mereu, sa ne adaptam cuvintele ca doar vocabularul se schimba.

 • avatar image

  danielXXL

  apr. 23, 2010

  Reply

  Eu cred ca trebuie sa ne acceptam pe noi insine asa cum suntem si apoi sa incercam sa-i intelegem pe altii din jurul nostru.

 • avatar image

  Bijou Kamy

  apr. 24, 2010

  Reply

  Imi este frica sa imbatranesc .... este foarte trist!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.