ascuns in suflet

Mamă, tinerețea începe și la bătrânețe!

mama alina

Mamă,

Tu întinerești! Printre copii și nepoți, începi să lepezi de pe umerii tăi toate greutățile vieții. Te-am văzut râzând cu poftă. Rareori te-am prins așa, noi copiii tăi, pentru că de cele mai multe ori am avut nevoie de câte ceva, iar tu nu mai aveai timp să și râzi.

Însă acum, printre nepoți, ți-ai redescoperit zâmbetul senin.

Tu să nu te îngrijorezi mamă, pentru că tu nu îmbătrâneși, ci întinerești! N-ai mai adăugat un an la vârsta ta, ci-ai mai adăugat niște zâmbete la fericirea ta.

Continuă să râzi. Cu poftă. Răzbună-te pe toții ani grei pe care-i ai în spate, și arată-le ce ani frumoși ai acum!

64 nu-s așa mulți, mamă, să știi. E doar un număr pe care tu poți să-l privești în față și să-i spui că l-ai biruit. ”Ha, ți-am venit de hac! Am 10 copii și 20 de nepoți!” asta ar trebui să le spui tu anilor tăi. Alții s-au temut să trăiască, însă tu ți-ai făcut datoria în liniște.

Acum e timpul să le mai râzi încă o dată anilor în față, și să le arăți că tinerețea poate începe și la bătrânețe.

La mulți ani, mamă!

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

1 Comment

  • avatar image

    Cristina

    nov. 25, 2015

    Reply

    Sa ti traiasca! Si sa mi traiasca si mie, mama. Maine implineste 47 de ani. Si as vrea sa o vad mai des, fericita. A trecut si ea prin greutati, chiar daca are numai 3 copii. Are diabet de peste 18 ani si are grija de oameni bolnavi. E asistent medical. N am o mama perfecta, dar ii sunt foarte recunoscatoare Lui Dumnezeu pentru ea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.